Dorohoi News Logo

Incredibil! Vezi ce au descoperit medicii în creierul unei femei

creier

Când britanica Sherry Fuller s-a prezent la spital, acuzând stări de leșin, medicii au crezut inițial că suferea de o tumoră pe creier. Ulterior, au descoperit că era vorba despre chisturi cauzate de larvele de tenie.

Britanica Sherry Fuller, care a lucrat ca voluntar în Madagascar, a fost la un pas să moară după ce mai multe larve de tenie s-au adăpostit în creierul ei, scrie Daily Mail. Potrivit medicilor, Sherry Fuller, în vârstă de 40 de ani, a contractat parazintul din mâncare sau apă contaminată.

După ce teniile ajung în stomac, migrează în mușchi și chiar în creier, unde formează chisturi. „După ce am ajuns acasă, am început să am dureri puternice de cap, însă n-am realizat pe moment că ceva era în neregulă cu mine. Apoi am început să am convulsii, iar o parte din ochiul drept s-a înegrit din cauza umflăturii", a povestit Sherry Fuller.

Britanica a fost vindecată cu o combinație de medicamente împotriva larvelor, steroizi și medicamente împotriva epilepsiei. Tratamentul a durat doi ani de zile, iar Sherry Fuller și-a revenit complet. Sursa: realitatea.net

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web