Dorohoi News Logo

Vezi ce greşeli fac părinţii când îşi hrănesc copiii

copil

Nimeni nu-i perfect şi toţi părinţii mai fac şi erori. Mai ales când vine vorba despre alimentaţia copiilor lor. Nu e cazul să ne panicăm, însă nici să repetăm aceste greşeli la nesfârşit nu e de acceptat. Iata care sunt cele mai frecvente patru erori ale parintilor cand isi hranesc copiii, potrivit site-ului epicurious.com.

Sucuri dimineata, la pranz si seara

O cutie de cola contine 155 de calorii. Daca obisnuieste sa bea chiar doua zi pe, copilul tau a facut deja doza de calorii numai din suc. Daca vrei sa schimbi ceva in acest sens, da-i sa bea numai apa sau ceai neindulcit. Ca sa mai schimbi gustul poti sa-i oferi un pahar cu apa minerala in care ai pus o felie de lamaie, portocala sau orice alt fruct ai in casa.

Snaks-uri in loc de mancare
Multi parinti se plang ca cei mici la cina spun ca se simt „plini" si doar ciugulesc cate putin. Este normal, pana la urma, daca ne gandim ca peste zi, copiii vostri s-au giftuit cu snaksuri, prajiturele sau alte alimente daunatoare. Este bine sa obisnuiti copiii cu gustarile dintre mese, insa acestea trebuie sa fie compuse din mere, morcovi, nuci. sursa: rtv.net


DorohoiNews.ro
sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web