Dorohoi News Logo

Val de fracturi, entorse şi agresaţi la Spitalul Municipal Dorohoi

Spitalul-Municipal-Dorohoi

În doar câteva zile, la Secţia de Chirurgie a Spitalului Municipal Dorohoi au ajuns mai multe persoane care au suferit agresiuni, fracturi sau entorse, șase dintre acestea ajungând la Secția de Chirurgie cu traumatisme suferite în urma căderii de la înălţime.

În starea cea mai gravă se află un copil de 12 ani, care în timp ce culegea cireşe, creanga pe care se afla s-a rupt şi s-a lovit puternic de sol. Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu amnezie, traumatism de umăr şi braţ stâng, totodată fiind suspectat şi de o fractură de humerus.

Un alt caz de care putem aminti este al unui bărbat de 55 de ani, din Hudeşti, care a căzut de pe casă, suferind un traumatism cranio-cerebral şi multiple alte leziuni. „De fiecare dată în această perioadă a anului creşte numărul persoanelor care ajung la spital, majoritatea acestora fiind traumatisme ușoare, suferite în urma activităților casnice.”, a declarat pentru Dorohoi News, Emilian Vamvu, medic în cadrul Secţiei de Chirurgie a Spitalului Municipal Dorohoi. (Otilia O.)

Autor: DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro
sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web