Dorohoi News Logo

Atenție! O nouă boală: alergia la wireless

wireless

Un cercetator canadian sustine ca internetul wireless poate provoca alergii. Potrivit lui Magda Havas, de la Trent University Peterborough, electro-hipersensibilitatea este o „boala” nestudiata inca, dar care perturba activitatea cardiaca, da migrene, crize hipertensive sau sufocare.

Dupa ce a studiat aproape 20 de ani efectele undelor electromagnetice asupra organismului, Havas a ajuns la concluzia ca radiatiile telefonului mobil ne distrug celulele rosii din sange, potrivit doctorulzilei.ro.

El atrage atentia ca zonele urbane foarte dezvoltate sunt invaluite intr-o „ceata electrica”, iar in urmatorii ani ar putea aparea o „explozie” a numarului de persoane alergice la microunde, retele Wi-Fi sau de telefoanie mobila.

„Apar dureri de cap, insomnii, probleme de memorie, de concentrare, depresie, anxietate, dar si dureri in anumite puncte ale corpului", a explicat Magda Havas.

DorohoiNews.ro




Aceasta teorie a starnit deja controverse in lumea stiintifica. Unii oameni de stiinta sustin ca afirmatiile lui Havas sunt pure speculatii si ca nu exista niciun pericol pentru om. sursa: sanatate.bzi.ro

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web