Dorohoi News Logo

Ce este cu mult mai periculos decât pâinea albă pentru siluetă

paine2

Nutriţioniştii spun că pâinea albă este departe de a mai fi un inamic important pentru siluetă, dintr-un motiv destul de îngrijorător: s-a dovedit că există o serie de alimente mult mai periculoase pentru sănătate.

Specialiştii subliniază că, dacă renunţăm la consumul de pâine albă nu rezolvăm nimic, deoarece multe alte alimente care conţin carbohidraţi procesaţi „îşi găsesc drumul spre dieta dumneavoastra”, după cum nota şi Huffington Post. Prin urmare, iată doar câteva dintre noile pericole.

Doar un covrig

Băuturile pe bază de cafea, care conţin mai multe calorii decât o gustare (chiar şi peste 400 de calorii!). „Aceste băuturi conţin mult zahăr şi grăsimi saturate, iar consumând o astfel de băutură, serviţi de fapt un desert dintr-o cupă foarte mare!”, consideră nutriţioniştii. Pentru unele persoane, covrigii reprezintă un „ritual de dimineaţă”. Specialiştii recomandă însă consumarea unui covrig doar dacă după aceea alergaţi timp de două-trei ore. Motivul este acela că un covrig conţine un numar foarte ridicat de calorii: între 250-300 de calorii, şi mai mult de 50 de grame de carbohidraţi.

Citiți restul articolului pe evz.ro.

 

DorohoiNews.ro



sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web