Dorohoi News Logo

Spitalul municipal Dorohoi, anunţă reorganizarea!

Spitalul-Municipal-Dorohoi

Spitalul municipal Dorohoi, anunţă reorganizarea pentru a se încadra în fondurile primite de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Potrivit unei adrese trimise CAS, spitalul are în vedere comasarea unor secţii, creşterea numărului de consultaţii în ambulator, dar şi a internărilor de zi. De asemenea, unitatea spitalicească îşi propune creşterea veniturilor proprii.

În adresa trimisă la CAS Botoşani, reprezentanţi unităţii spitaliceşti, mai spun că sunt excluse disponibilizările de personal, deoarece unitatea se confruntă cu lipsă de personal. „Noi am cerut de la toate spitalele situaţii, pentru a vedea dacă se încadrează cu cheltuielile în buget. Din toate unităţile spitaliceşti, Spitalul Judeţean merge mai anevoios, se încadrează mai greu în banii din contractul cu Casa. Pentru spitale, Casa naţională nu poate aloca mai mult decât suma minimă pentru desfăşurarea activităţii medicale”, a spus Costel Lupaşcu, preşedintele CAS Botoşani.

Spitalele care nu se încadrează în buget vor trebui să vină cu măsuri de reorganizare, respectiv restructurare de personal.

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web