Dorohoi News Logo

Măşti pentru împiedicarea căderii părului

Masti pentru par

Cauzele caderii parului sunt cat se poate de variate si pot afecta viata unei femei pe toate planurile. Este necesar sa cunoastem o serie de tratamente pe care le putem realiza acasa pentru a impiedica caderea parului si pentru a ne asigura ca podoana capilara este puternica si sanatoasa.

In acest sens, putem apela la unele masti de par care vor fonferi putere si sanatate firului de par pentru a evita caderea prematura a acestuia. Dintre aceste masti de par, cele mai eficiente, potrivit unor studii medicale, sunt masca cu ou si cu miere, masca cu ulei de ricin si masca cu spirulina.

Masca cu ou si miere
Masca cu ou si cu miere este una dintre cele mai eficiente masti pentri impiedicarea caderii parului datorita faptului ca oul contine foarte multi nutrienti naturali. Pentru realizarea acestei masti, este nevoie de un galbenus de ou, o lingura de miere, zama de lamaie, o felie de avocado si tinctura
de vitamina A uleioasa.

Toate ingredientele se paseaza si se amesteca cu galbenusul de ou batut. Contiutul se aplica pe toata lungimea parului si se maseaza scalpul cateva minute. Se lasa masca sa actioneze jumatate de ora, apoi se samponeaza parul si se clateste cu apa din abundenta. Este recomandat sa nu va uscati parul cu foenul. Aceasta masca poate fi utilizata de 3-4 ori pe saptamana, de preferat seara datorita efectelor puternic emoliente asupra parului.

Masca cu ulei de ricin
Masca cu ulei de ricin este benefica datorita faptului ca uleiul de ricin are proprietati de intarire si ingrosare a firului de par. Pentru realizarea  acestei masti este nevoie de tinctura de vitamina A uleioasa, cinci capsule de vitamina E, ulei de ricin, zeama de lamaie si o lingura de miere.

Toate ingredientele se amesteca si se folosesc maxim 10 picaturi de vitamina A. Continutul se aplica pe par si se lasa sa actioneze jumatate de ora, dupa care parul se spala bine cu sampon. Este indicata evitarea uscarii cu feonul. Detalii pe lyla.ro

 

DorohoiNews.ro



sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web