Dorohoi News Logo

Soluţii naturale pentru a învinge oboseala matinală şi dependenţa de cafea

oboseala matinala si dependenta de cafea

A renunţa la cafea este un proces greu pentru mulţi dintre noi, în mod special atunci când simptomele sevrajului încep să apară. Cel mai bun lucru pentru sănătatea ta este să găseşti surse alternative de energie, care să înlocuiască cofeina.

„Natural News” indică cinci alternative care să te ajute să treci peste oboseala de dimineaţă şi să ai energie pe întreaga durată a zilei.

Mănâncă mere. Deşi nu ai crede, merele pot fi o sursă de energie mai bună decât cafeaua, datorită complexului de zahăr, carbohidraţi şi fibre.

Bea sucuri de fructe proaspete de la storcător. Un lucru mai indicat decât să mănânci un măr zilnic este să prepari un suc de mere proaspete, morcovi sau panac. Fructele proaspăt stoarse la blender conţin vitamine, enzime şi alţi nutrienţi.

Bea cei verde.
Beneficiile ceaiului verde sunt nenumărate. Pe lângă faptul că măreşte nivelul de energie din corp, ceaiul verde asigură o bună circulaţie a sângelui, întăreşte sistemul imunitar şi încurajează scăderea în greutate. O singură ceaşcă de ceai verde conţine mai mulţi antioxidanţi decât o porţie de broccoli sau spanac.

 

DorohoiNews.ro



sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web