Dorohoi News Logo

Spitalul municipal Dorohoi a ramas fara medic infectionist

Dorohoi Spitalul Municipal

Spitalul municipal Dorohoi ramane fara medic infectionist prin plecarea medicului Stela Cretu la sefia Directiei de Sanatate Publica. Aceasta a cerut o explicatie in acest caz chiar de la Ministerul Sanatatii, respectiv daca va fi delegat un alt medic pe postul lasat liber sau daca primeste derogare chiar ea sa desfasoare in paralel activitate atat la DSP, cat si in spital, scrie BotosaniNews. In cazul in care nu se va gasi o solutie, sectia de infectioase de la Dorohoi risca sa fie inchisa.
   "De la minister nu am primit nimic pana la aceasta ora o informatie potrivit careia nu am putea sa lucram in continuare si in spital. S-ar putea sa obtinem o derogare, exact cum s-a intamplat si pe perioada anterioara. Daca voi avea aceasta posibilitate, voi lucra, in continuare, pe sectie", a precizat medicul Stela Cretu.
   De partea cealalta, medicul Silvana Tudorache, care este directorul executiv al DSP, a declarat ca pe perioada cat va sta la DSP nu va desfasura in paralel si activitate medicala. (DorohoiNews.ro)

Autor : DorohoiNews.ro

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web