Dorohoi News Logo

Cât de periculos este antiperspirantul

antiperspirante

Te-ai obişnuit să foloseşti antiperspirantul zi de zi, indiferent de anotimp. Dar ştii oare ce se ascunde în spatele acestui produs, care îţi oferă prospeţime de durată şi miros plăcut?

Creşte riscul apariţiei cancerului mamar
Ingredintele pe care le conţin antiperspirantele, adică sărurile de aluminiu, au capacitatea de a inhiba transpiraţia şi, prin urmare, se poate dezvolta cancerul la sân. Specialiştii susţin că aceasta ar fi una dintre cauzele creşterii numărului de femei care suferă de cancer mamar.

Blochează glandele sudoripare
Toxinele din organism sunt eliminate prin transpiraţie, adică prin glandele sudoripare. Dacă aceste glande sunt inhibate de antiperspirante, substanţele nocive rămân în organism şi cauzează apariţia diferitor boli.

Distruge estrogenul
Aluminiu din compoziţia antiperspirantelor distruge hormonul esenţial feminin, care este responsabil de sănătate şi frumuseţe, estrogenul. Lipsa acestui horomn în organism produce depresie, apariţia ridurilor, căderea părului, surplus de săruri în organism şi palpitaţii. Sursa: stiri.yahoo.com

DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Like”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

 

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web