Dorohoi News Logo

Tratamentul minune care face ca părul să se regenereze şi îndesească

intineresti_parul

Caderea parului este o problema majora pentru majoritatea oamenilor si multi nu cunosc absolut nicio metoda pentru a evita acest lucru sau pur si simplu pentru a stimula cresterea si regenerarea podoabei capilare.

Acest tratament a dat rezultate miraculoase pentru multe persoane care au suferit de pe urma caderii parului si care dupa ce l-au tinut au observat ca parul a devenit mai des si mai sanatos. Mai mult decat atat, acest tratament a fost testat de catre o serie de cercetatori japonezi care garanteaza rezultate incredibile.

Acest tratament este bazat pe usturoi sau ceapa, pe cat de ciudat pare. Din aceste legume se realizeaza o masca ce se aplica pe par, care are efecte incredibile. Pentru a obine aceasta masca, trebuie urmati pasii de mai jos: Pisati foarte bine trei catei de usturoi. Adaugati 3 lingurite de miere de albine, o lingura de ulei de ricin si amestecati pana se omogenizeaza. Dupa aceea, adaugati 3 galbenusuri de ou si cinci lingurite de ulei de masline. Se amesteca tot continutul pana la obtinerea unei substante omogene. Masca obtinuta se aplica pe parul uscat si se maseaza timp de 5-10 minute scalpul si radacina firelor de par. Dupa masaj, capul se acopera cu un prosop caldut si se sta cu masca pe scalp timp de o ora. La final, parul se spala cu un sampon neutru si mutla apa calda. Masca se foloseste de maxim trei ori pe saptamana, in cazuri de cadere excesiva a parului. In cazuri normale, masca se foloseste doar de doua ori maxim in 7 zile iar rezultatele incep sa se vada dupa 14 zile. Sursa: lyla.ro.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web