Dorohoi News Logo

Beneficiile lăptişorului de matcă pentru femei

lăptişor de matcă

Laptisorul de matca este o comoara de vitamine, minerale si proteine benefice organismului. El este folosit atat in tratmentele de sanatate, cat si in cele de frumusete. Uite cateva beneficii ale laptisorului de matca pentru femei.

Laptisor de matca pentru piele frumoasa
Ai observat probabil ca multe marci de cosmetice propun produse pe baza de laptisor de matca, pentru hranirea si revitalizarea pielii. Asa ca, poti incerca cu incredere cosmeticele pe baza de laptisor de matca sau iti poti face acasa masti in care sa folosesti acest produs apicol. Iar pentru ca rezultatele sa fie si mai bune, poti face si o cura interna cu laptisor de matca.

Laptisor de matca pentru gingii sanatoase
Afectiunile gingiilor sunt frecvent intalnite si, din nefericire, multi oameni le ignora. In cel mai rau caz se poate ajunge la parodontoza, o afectiune destul de grava.

Daca simti o sensibilitate la nivelul gingiilor sau daca acestea incep sa sangereze, fa o cura de laptisor de matca. Acesta lupta cu bacteriile care cauzeaza inflamatiile si paradontoza. Daca sangerarile gingiilor persista, este indicat sa mergi la dentist. Citeste continuarea pe curademiere.ro.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web