Dorohoi News Logo

Managerul Spitalului din Dorohoi se gândește la investiții: Să refac acoperişul pentru Maternitate

Spitalul Municipal Dorohoi

La aproximativ un an de când a preluat conducerea unității spitalicești, managerul Stelian Gherasim a făcut un bilanţ, dar şi planuri pentru anul care vine.

„Am reuşit şi am schimbat mobilierul la laborator,am adus acolo şi două aparate,,am luat o centrifugă în Policlinică şi un program informatic necesar spitalului. S-a reuşit deschiderea Centrului de Recuperare Medicală şi multe altele” a afirmat managerul.

Pe lângă sănătate, medicul şef îşi propune în 2015 realizarea unor investiţii cu spijinul administraţiei locale şi creşterea încrederii pacienţilor în personalul medical.

 „Primul lucru pe care mi-l propun este să fiu sănătos, apoi să înţeleagă salariaţii spitalului că eu conduc acest spital împreună cu Comitetul director în interesul tuturor, să crească responsabilitatea şi calitatea actului medical, să atragem specialişti noi. Vreau să îmbunătăţesc condiţiile hoteliere în anumite clădiri, să refac acoperişul pentru Maternitate şi bucătăria spitalului, toate împreună cu Consiliul Local. La acestea se adaugă finanţarea liniei de primiri urgenţe şi a computerului tomograf de Ministerul Sănătăţii” a declarat directorul Stelian Gherasim.

Actualul manager împlineşte la anul şi vârsta de pensionare, dar având titlul de doctor în medicină are posibilitatea să-şi prelungescă activitatea medicală. Rămâne de văzut dacă va face acest lucru, deoarece managerul înclină balanţa spre predarea ştafetei medicilor tineri.

Sursa: Botosaneanul.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web