Dorohoi News Logo

Spitalul Municipal Dorohoi are medic endocrinolog începând din ianuarie 2015

Spitalul Municipal Dorohoi

Începând de luni, 5 ianuarie 2015, Spitalul Municipal Dorohoi are un medic endocrinolog. Activitatea principală a Ilincăi Grozavu se va desfășura în ambulatoriul Spitalului Municipal Dorohoi.

„Este un lucru foarte bun mai ales că incidența afecțiunilor endocrinologice este destul de frecventă. Totodată este un avantaj deosebit și pentru pacienții internați la Spitalul Municipal Dorohoi care au afecțiuni endocrinologice dar și pentru cei care au afecțiuni endocrine și pentru care nu mai este necesară deplasarea la centre speciale din Botoșani sau cabinete private.”, a declarat pentru Dorohoi News, dr. Stelian Gherasim, directorul Spitalului Municipal Dorohoi.

Conform conducerii spitalului, odată cu semnarea contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate, medicul Ilinca Grozavu va urma să intre în drepturile depline acordate de titlul de specialist. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web