Dorohoi News Logo

Gabriel Oprisanu: Am sustinerea CJ in privinta masurilor pe care le vom lua cu privire la reducerea cheltuielilor in spital

oprisanu

Conducerea Spitalului de Psihiatrie Botosani va lua o decizie cu privire la reducerea cheltuielilor in unitate dupa ce va intra in posesia noii legi a salarizarii unice. Medicul Gabriel Oprisanu, managerul Spitalului de Psihiatrie, a declarat ca are sustinerea Executivului Consiliului Judetean cu privire la masurile care vor fi luate in unitate in acest sens, scrie botosaninews.ro.
    "Avem sustinerea reprezentantilor Consiliului Judetean, care ne-au spus sa respectam legislatia si ca nu se poate discuta de cheltuieli de personal mai mari de 70%. Asteptam Legea salarizarii unice, dar cel mai probabil vom lua o masura combinata pentru reducerea acestor cheltuieli: umblarea la sporuri si reduceri de personal", a precizat Oprisanu.
El spune ca cel mai probabil 29 de persoane din unitate, din rindul personalului nemedical, vor fi puse pe lista disponibilizatilor.
"Trei posturi deja nu se mai regasesc in noua organigrama a spitalului, respectiv doua posturi de asistenti social si un post de psiholog, si va mai trebui sa renuntam la 25-26 persoane", a adaugat Oprisanu. (DorohoiNews.ro)

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web