Dorohoi News Logo

Efectele porumbului fiert. În ce fel te afectează

porumb_fiert

Efectele porumbului fiert sunt printre cele mai benefice, sustin medicii, daca este consumat in moderatie. Astfel, este indicat sa cunosti in ce fel te afecteaza porumbul fiert pentru a sti daca este timpul sa te apuci sa consumi acest aliment delicios mai des.

Asadar, porumbul protejeaza inima, rinichii, ficatul, mareste vitalitatea si are efecte benefice si asupra sistemului nervos.

Efectele porumbului fiert:

·    cura de 15 zile in care se consuma in mod predominant porumb fiert duce la disparitia migrenelor, a starilor de oboseala si a insomniilor si a starilor de greata.

·    Porumbul fiert duce la intensificarea arderilor in intregul organism. Mai mult, are un efectpozitiv asupra ficatului care, in momentul in care se consuma porumb fiert in mod intens, isi intensifica arderile si astfel rezulta mai multe proteine si hormoni folositori organismului.

·    Porumbul fiert ajuta la slabit! In ciuda faptului ca majoritatea oamenilor cred ca porumbul ingrasa, de fapt compozitia boabelor ajuta la desfasurarea rapida a metabolismului si la eliminarea grasimilor.

·    Potumbul fiert consumat mai mult de 25 de zile in poate duce, sustin medicii, la imbunatatirea circulatiei. Acest lucru se intampla datorita faptului ca porumbul fiert face ca lungimea totala a retelei de vase de sange sa creasca cu 7% dupa aceasta perioada. Astfel, se scade cantitatea de toxine acumulate in organism si totodata se reduce viteza de imbatranire. Sursa: lyla.ro.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web