Dorohoi News Logo

Ce beneficii are apa cu miere. Află cum se prepară băutura

apa cu miere

Ai consumat până acum apă în combinaţie cu miere? Dacă răspunsul la această întrebare este negativ, află că această combinaţie simplă are efecte nebănuite asupra corpului.

Ce beneficii are apa cu miere

- Dacă este consumă pe stomacul gol, apa cu miere ajută la o mai bună funcţionare a rinichilor.

- Această băutură reglează digestia şi stimulează buna funcţionare a intestinelor. În cazul în care ai metabolismul leneş, apa cu miere este soluţia potrivită pentru tine.

- Consumată în mod constant, apa cu miere elimină paraziţii din tractul digestiv, cât şi toxinele din corp.

- Cu toate că este posibil să iei puţin în greutate pe perioada consumului acestei băuturi, nu trebuie să te îngrijorezi, întrucât creşterea în greutate este dată de materiile fecale care cresc în volum, însă prin reglerea funcţiilor colonului, problema se remediază rapid.

- Apa cu miere ajută şi la îmbunătăţirea aspectului pielii - îi redă strălucirea, o face mai catifelată şi mai luminoasă.

Cum se prepară băutura

După ce ai fiert o cană de apă, las-o să se răcească până ajunge să fie călduţă, apoi adaugă o linguriţă de miere. Foloseşte întotdeauna o lingură de lemn atunci când adaugi mierea în apă.

Pentru efecte maxime, se recomandă consumul acestei băuturi cu înghiţituri mici de două ori pe zi - dimineaţa, pe stomacul gol şi, seara, înainte de culcare. Sursa: clickpentrufemei.ro

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web