Dorohoi News Logo

Scapă de 10 kilograme în 3 săptămâni, cu dieta cu morcovi

dieta cu morcovi

Dieta cu morcovi este una destul de restrictiva, insa are rezultate rapide. In doar trei saptamani poti da jos nu mai putin de 10 kilograme.

Iata mai jos meniul complet pentru o saptamana:

In primul rand, in fiecare dimineata, pe stomacul gol, trebuie sa bei un pahar cu apa in care ai amestecat o lingurita cu miere de albine si una cu otet de mere. Asteapta o jumatate de ora pana la prima masa a zilei.

Mic dejun: O salata de morcovi cruzi si o ceasca de ceai verde neindulcit. Da prin razatoare 400-500 g de morcovi si amesteca-i cu doua lingurite cu ulei de masline, patrunjel sau marar tocat.

Gustarea de la ora 11.00: Un pahar de 200 ml cu suc de morcovi.

Pranz (ora 14.00): O portie de supa calda de legume (circa 300 grame de morcovi la portie) si la felul doi o portie de legume gatite in abur: rosii, ceapa, telina, dovlecel, legume cu indice caloric scazut si verdeata.

Gustarea de la ora 17.00: Un pahar de 200 ml cu suc de morcovi.

Cina (pana in ora 20.00): O portie de supa calda de legume.

In cazul in care nu pot sa tii dieta timp de trei saptamani, poti sa o tii de trei ori pe saptamana, adica o data la doua zile. Daca regimul tau alimentar este echilibrat in zilele fara restrictii, nu risti sa pui la loc ce ai dat jos cu o zi in urma si, astfel, poti numara cam cinci kilograme pierdute in trei saptamani de semidieta. sursa: ele.ro

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web