Dorohoi News Logo

Cum poţi congela sănătos lămâile. Află ce beneficii au

lămâi congelate

După ce vei afla despre beneficiile pe care lămâile congelate le au asupra sănătăţii, cu siguranţă că şi tu îţi vei dori să le consumi. Nu foarte mulţi oameni ştiu despre efectele pozitive pe care le are consumul de lămâi congelate. Însă iată ce spune un studiu legat de acest subiect.

O nouă cercetare a arătat, pentru prima oară cum limonoidele, un compus natural prezent în lămâi şi în alte citrice împiedică dezvoltarea celulelor cancerigene din zona sânilor. Acest lucru aruncă o lumină nouă asupra importanţei citricelor în prevenirea cancerului la sân şi susţine studii trecute care au arătat că un consum de citrice poate reduce riscul de cancer la sân.

Însă de ce sunt lămâile atât de benefice? Coaja de lamaie contine de 5 pana la 10 ori mai multe vitamine decat sucul insusi, iar coaja este, de obicei, aruncata. Si nu doar atat. Coaja de lamaie te poate ajuta sa scapi de toxinele din corp.

Lamaia este un distrugator atat de puternic al celulelor canceroase intrucat este de 10.000 mai puternica decat chimioterapia. Un alt aspect interesant al lamailor este efectul remarcabil pe care il au asupra chisturilor si tumorilor.

Ia o lamaie organica, spal-o si pune-o in congelator. Odata ce s-a congelat o poti consuma cu tot cu coaja, fara sa mai fie nevoie sa arunci nimic din acest fruct.

Apoi ai putea pune coaja de lamaie in salate ori in orice alte mancaruri si sa o savurezi. Sursa: expandedconsciousness.com

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web