Inginerul chimist roman Stefan Manea se alatura cercetatorilor care sustin ca aceasta boala, cea mai temuta la acest moment si in cea mai mare crestere, are cauze pana acum complet ignorate!
Prin urmare cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sarace in fibre, dupa cum cel pulmonar nu are legatura cu fumatul, iar cancerul pancreatic nu e neaparat efect al consumului de alcool.
„Da, pot fi considerati factori favorizanti, dar ei nu reprezinta cauza", spune cercetatorul roman.
„In prezent, specia umana este infestata masiv cu paraziti. Intr-adevar, acesti paraziti au facut dintotdeauna casa buna cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de un parazit cu totul special, numit ''trematodul intestinal uman''. Daca acest parazit este distrus, evolutia cancerului se va opri imediat!"
„Pentru a intelege mai bine cancerul trebuie sa intelegem lucrurile importante despre parazitul care il produce. Trematodul este un parazit intestinal plat care este studiat inca din anul 1925. De obicei, acesta traieste in intestine unde nu produce foarte multe daune, poate colita sau sindromul intestinului iritabil, cel mult. La acest nivel il putem considera inofensiv, pentru ca desi fabrica milioane de oua in corpul nostru, le eliminam prin intermediul tranzitului intestinal.
Numai ca unii dintre noi suferim insa de mici leziuni ale intestinului care permit acestor oua microscopice sa fie atrase in circuitul sanguin. Atunci cand invadeaza un organ ca uterul, sau rinichiul provoaca daune extrem de mari, iar daca se localizeaza in ficat produce cancer! Ceea ce face ca lucrurile sa fie interesante este faptul ca se localizeaza doar in ficatul anumitor persoane" - puncteaza Stefan Manea - se pare ca numai pacientii care au in organism alcool izopropilic dezvolta cancerul!
In urma cercetarilor efectuate si a incercarilor de a se stabili numitorul comun al bolnavilor de cancer, s-a constat ca pacientii care au cancer, au in ficat atat parazitul trematod cat si alcool izopropilic.
„Alcoolul izpropilic este un antiseptic folosit la ora actuala pe scara larga! Pentru ca multi comercianti nu au prins de veste ca acesta substanta este vinovata, in anumite conditii, de producerea cancerului, il vom gasi fara probleme pe cam toate etichetele!
Si nu va ganditi ca il gasiti numai in produse cosmetice! Nici vorba! Il putem identifica intr-o sumedenie de produse pe care le aducem in casele si in farfuriile noastre. El se regaseste in hrana noastra cea de toate zilele, in multe dintre cerealele pe care le mancam cu lapte dimineata, majoritatea surselor provenind din arome si coloranti care sunt extrase cu ajutorul acestor solventi.
Verificati etichetele produselor si vedeti daca au cuvantul „propanol" sau „isopropanol". Nu le cumparati pe acestea! De fapt, nu folositi nici un produs care contine vreo substanta in care apare cuvantul „prop” in lista de ingrediente. Pentru a face asta pe deplin convins, aminteste-ti ca 100% dintre pacientii cu cancer au alcool izopropilic acumulat in ficat si in tesuturile canceroase!", avertizeaza Stefan Manea.
Cum poate fi transmis acest parazit si cine este mai expus?
Tremadodele se pot vedea chiar si la un microscop de putere redusa si se gasesc in toate fluidele, in laptele matern, saliva, urina, sperma. Deci poate fi transmis prin sarut, alaptare sau pe cale intimă.
Pacientul bolnav de cancer se poate recupera?
„Da - raspunde Stefan Manea. Distrugerea tuturor parazitilor si a stadiilor lor larvare si inlaturarea alcoolului izopropilic din viata pacientilor duce la o recuperare remarcabila, in mai putin de o saptamana! Va spun ca am putea eradica aceasta boala nenorocita, daca vom indeparta trematodele din hrana animalelor de companie, le vom deparazita riguros, vom monitoriza alimentele de origine animala, hrana pentru animale si toate produsele folosite pentru uz uman, pentru a depista acesti solventi. In fiecare dintre noi, in fiecare clipa, exista un anumit numar de celule canceroase. Aceastea sunt atacate de sistemul nostru imunitar, si permit bolii sa evolueze sau nu. Vestea buna este ca putem lucra la capacitatea de aparare a sistemului imunitar, a noastra si a copiilor nostri, utilizand o serie de alimente si substante de o valoare exceptionala, care se afla la indemana noastra! Trebuie doar sa avem o vigilenta mai ridicata", accentueaza inginer chimist Stefan Manea.
Cat despre factorii, nu neg caracterul predispozant al acestora, dar ceea ce determina ca fiul sau fiica sa faca acelasi tip de cancer ca mama sau tatal, este faptul ca acestia mostenesc si aplica in vietile lor exact aceleasi tipare de a se alimenta, de a gandi, de a rezolva situatiile vietii, care duc la instaurarea aceluiasi tip de patologie. Sursa: adevarul.ro