Dorohoi News Logo

Ceai verde și sare, un amestec care întârzie producerea ridurilor

cosmetice

Se amesteca cate 2 lingurite de crema de fata hidratanta obisnuita, cu un galbenus de ou batut, un varf de cutit de sare, 15 picaturi de vita­minele A si E si 10 picaturi de vita­mina D. Spalati aceasta masca cu ceai verde rece, dupa 1,5-2 ore. Se aplica dupa aceea o compresa fier­binte, care se tine 10-15 minute pe pielea uscata a fetei.
 
Principalul beneficiu al ceaiului verde asupra pielii este faptul ca o face sa arate mult mai tanara decat este in realitate si mult mai sanatoasa. Acest ceai este cunoscut pentru proprietatile sale antiimbatranire. Pentru o piele mai tanara si mai frumoasa poti sa bei ceaiul verde sau sa il folosesti pentru a-ti tonifia tenul. Antioxidantii din ceaiul verde ajuta la repararea daunelor pielii, repara ridurile, petele sau orice alte probleme ale pielii.

Acest ceai lupta si cu radicalii liberi. Mai exact, antioxidantii numiti catechine, prezenti in ceaiul verde, ajuta la combaterea daunelor cauzate de radicalii liberi asupra organismului. Radicalii liberi se formeaza in organism din cauza expunerii la toxine.

Ceaiul verde poate reprezenta si o protectie solara foarte buna, asa ca poti inlocui crema cu ecran solar folosita in prezent cu acest ceai. Daca esti tentat sa spui "Ce protectie solara iarna?", aminteste-ti ca aceste creme trebuie sa fie folosite si in timpul anotimpului rece, nu numai vara.

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web