Dorohoi News Logo

Ceapa verde, beneficii pentru sănătate

Ceapa verde

Beneficiile oferite de ceapa verde. Ceapa verde are multe beneficii pentru sănătate. Iată o listă cu cele mai importante:

Pierdeți în greutate
Ceapa verde este un aliment foarte bogat in nutrienți și compuși importanți, deși este foarte scăzuta în calorii. Prin urmare, ceapa verde este unul dintre tipurile de legume ideale pentru a pierde în greutate, în special cu un conținut ridicat de fibre dietetice.

Prevenirea inmultirii celulelor canceroase
Unul dintre principalele beneficii pentru sănătate ale cepei verzi este capacitatea sa de a reduce rata de creștere a celulelor canceroase, în cancere precum cancerul de colon, precum și capacitatea sa de a preveni complet creșterea anumitor tumori. Unele studii au arătat că consumul de ceapă verde poate reduce semnificativ riscul de cancer de prostată la bărbați.

Ajută la coagularea sângelui
Ceapa verde conține atâta de multa vitamina K încât jumătate de cană de ceapă verde vă poate oferi doza zilnca de vitamina K. Vitamina K este una dintre cele mai importante vitamine care ajută, în special, la coagularea sângelui, care ajută la prevenirea sângerărilor semnificative atunci când sunt expuse accidentării, pe lângă multe alte beneficii pentru sănătate legate de sânge și artere.

Sănătatea digestivă
Ceapa verde conține o cantitate mare de fibre dietetice cunoscute pentru a ajuta la: promovarea sănătatii digestive, facilitarea digestiei, prevenirea constipației și a afecțiunilor intestinale. O cană de ceapă verde conține aproximativ 1,3 grame de fibre.

Alte avantaje
Ceapa verde are, de asemenea, multe alte beneficii pentru organism și sănătate, inclusiv: tratamentul picioarelor umflate, combaterea infecțiilor, combate anemia, excelenta pentru sănătatea femeilor însărcinate.

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web