Dorohoi News Logo

Motivul banal pentru care nu reușești să slăbești

slabesti

Persoanele care au un regim de slabire extrem pot sa sufere de deshidratare din cauza cantitatii mare de sare din corp. De aici, pot aparea mai multe probleme, inclusiv cele care nu te ajuta sa slabesti.

Hidratarea este esentiala pentru sanatatea organismului, in viata de zi cu zi, dar si in dieta, iar daca acest obicei este realizat corespunzator, corpul ne va multumi pentru asta. Primul semn prin care ne transmite ca are nevoie de lichide este senzatia de sete. Un raport dezechilibrat apa-alimente poate duce la complicatii precum pietre la rinichi. Tocmai de aceea trebuie sa reactionam din timp pentru a nu ne sabota sanatatea.

Persoanele care nu beau suficient de multa apa se deshidrateaza usor, iar odata cu senzatia de sete apare si aceea de foame cand, de fapt, corpul semnaleaza nevoia de apa. De asemenea, daca vrei ca rezultatele in procesul de slabire sa fie vizibile, consumul de apa este necesar, iar alaturi de exercitii fizice si o alimentatie sanatoasa te vei bucura de silueta mult dorita, pentru ca scapi rapid de greutatea substantiala, noteaza csid.ro.

In urma unui studiu la care au participant peste 18.000 de adulti si varstnici s-a descoperit ca persoanele care consumau mai multa apa nu simteau senzatia de foame, astfel consumand si mai putine calorii intr-o zi obisnuita spre deosebire de cei care nu aveau acest obicei sanatos. Acelasi studiu a aratat si ca persoanele care conumau apa mai multa nu aveau probleme cu sarea, nivelul colesterolului si al grasimii din corp comparativ cu persoanele deshidratate. Senzatia de sete poate fi confundata foarte usor cu senzatia de foame.

Trebuie sa tinem cont ca, de fapt, atunci cand nu consumam suficiente lichide simtim nevoia de a manca mai mult, iar astfel planurile noastre pentru o silueta de invidiat sunt compromise.

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web