Dorohoi News Logo

Remediul care poate ucide bacteriile din stomac

bacterii-stomac

Combinatia de ulei de masline si de smochine este cel mai bun remediu impotriva bacteriilor din stomac. Pune smochinele uscate intr-o vas cu filet si adauga ulei de masline natural.

Poti taia smochinele in patru bucati mai mici. Apoi, lasa-le sa stea in acest vas timp de 40 de zile. Se administreaza o smochina in fiecare dimineata, pe stomacul gol. De asemenea, se recomanda consumul uleiului de masline in care sunt puse maslinele – o lingurita, dimineata, tot pe stomacul gol.
 
In cazul in care nu mai poti astepta, poti pregati doua borcane, iar dupa sapte zile poti incepe cu unul dintre borcane. Cu scopul ca acest tratament sa fie cat mai eficinet, este important sa-ti optimizezi dieta in tot acest timp. Mananca numai macare gatita, fara prea multe condimente iuti. Nu manca acru si evita carnea grasa. Prepara-ti mancarea in ulei de masline procesat in mod natural, potrivit e-dimineata.ro.

Uleiul de masline si smochinele sunt remedii valoroase, asa ca ai grija de sanatatea ta si rasplateste-te cu aurul naturii, deoarece sanatatea este cea mai mare bogatie pe care o ai. Experienta ne arata ca aceasta combinatie de ulei de masline si smochine vindeca mai multe afectiuni, cum ar fi infertilitatea, hemoroizii, afectiunile intestinale, constipatia, bronsita si astm.

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web