Dorohoi News Logo

Masă de operaţie ruptă în timpul unei intervenţii chirurgicale

Masa cirurgicala rupta

Un nou caz penibil la Spitalul Judeţean. O altă masă de operaţie a cedat în timpul unei intervenţii chirurgicale, care urma să aibă loc pe secţia de chirurgie plastică şi reparatorie de la Spitalul Judeţean. Cadrele medicale au pregătit pacientul pentru operaţie, iar, la un moment dat, masa a cedat sub greutatea acestuia. Pentru a continua intervenţia, medicii au montat un scaun cu spătar sub masă. Anul trecut, o altă masă de operaţie a cedat în timp ce medicii efectuau o operaţie. Medicul Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judeţean, a declarat că aceste mese de operaţie au fost achiziţionate pe timpul cât la conducerea spitalului s-a aflat Doru Muntianu, scrie botosaninews.

Asta este situaţia. Aş vrea să sştiu şi eu de ce s-a rupt. Sunt de proastă calitate. Mai avem încă vreo patru astfel de mese. Mâine (nr. miercuri), le vom da o altă masă pe secţie. Una veche, dar care este mult mai rezistentă şi mai bună”, a precizat Ovidiu Mimor.

Acesta nu este singurul incident de acest gen petrecut la cea mai mare unitate spitalicească din judeţ. Anul trecut, o altă masă de operaţie a cedat în timp ce medicii efectuau o operaţie. (DorohoiNews.ro)

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web