Dorohoi News Logo

Spitalul Dorohoi: Atenţie la insecte! S-au înmulţit cazurile de plăgi înţepate

Muscatura_de_insecte

După câte se pare, vara dincolo de căldura mult aşteptată şi de vacanţa mult dorită a început să le facă probleme medicilor de la Spitalul Municipal din Dorohoi. Aceştia  se confruntă din ce în ce mai des cu cazuri de plăgi muşcate sau înţepate de insecte. Micile vietăţi, de la căpuşe, la insecte necunoscute dau bătăi de cap dorohoienilor şi nu numai.
   
“Am avut un caz cu o doamnă care a mers la pădure. Acolo a fost înţepată de ceva, nu a văzut nimic, a simţit o înţepătură şi până a doua zi dimineaţa braţul i s-a umflat. A fost tratată, i s-a pus gheaţă şi i-au fost administrate antibiotice. Recomand tuturor să aibă grijă cu astfel de probleme”, ne-a declarat directorul Spitalului Municipal din Dorohoi, Valerian Andrieş.

Conform declaraţilor medicilor în această perioadă insectele tind să fie mai agresive din cauza temperaturilor  mari. Specialiştii recomandă oamenilor să fie cât mai atenţi şi să apeleze cât mai curând la cadrele abilitate pentru a evita orice complicaţie. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)


Autor: DorohoiNews.ro

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web