Dorohoi News Logo

Duşurile scoţiene vă întăresc bustul și îndepărtează celulita

dus

Apa este un excelent remediu pentru menţinerea şi îmbunătăţirea tonusului şi a formei corpului. Vedeți care sunt cele mai bune terapii pe care le puteţi face chiar la dumneavoastră acasă.

Descongestionează tenul. Apa rece sau la temperatura camerei este foarte indicată pentru a revigora tenul şi pentru a-l descongestiona. Cu atât mai mult, în cazul persoanelor care au cuperoză.

Dezumflă picioarele. După o zi întreagă de stat în picioare, bucuraţi-vă de “o sesiune” de relaxare. Într-un lighean cu apă călduţă, puneţi puţină sare şi câteva frunze de mentă. Veţi constata că această baie vă dezumflă picioarele aproape instantaneu, scrie libertatea.ro.

Tonifică sânii şi “topeşte” celulita. O metodă cu rezultate remarcabile o reprezintă duşurile scoţiene, pentru menţinerea fermităţii. Spălaţi sânii cu apă rece şi apoi caldă timp de câteva minute. Această variantă e excelentă pentru întărirea bustului şi pentru îndepărtarea celulitei.

Îmbunătăţeşte circulaţia. Apa rece stimulează, apa caldă relaxează! Hidroterapia caldrece acţionează ca o pompă hidrostatică, prin care sângele poate să circule. Lasaţi duşul fierbinte să curgă 5 minute, apoi pe cel rece 2 minute peste zona afectată. 

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web