Dorohoi News Logo

Ambulatoriul Spitalului Dorohoi dotat cu echipamente de ultimă generaţie

ambulatoriu-dorohoi

În continuarea proiectelor derulate de Spitalul Municipal Dorohoi în colaborare cu Primăria municipiului Dorohoi, ambulatoriul spitalului a fost dotat cu încă o serie de echipamente de ultimă generaţie după cum urmează:

1) Cab. Dermatovenerologie: sistem de video-dermatoscopie digitală şi cartografie corporală totală pentru screening-ul cancerului de piele; cabină de fototerapie UVB şi UVA pentru tratamentul psoriazisului, vitiligo, eczemă şi acnee vulgară; aparat de iontoforeză pentru tratamentul hiperhidrozei axilare şi palmo-plantare.

2) Laboratorul de recuperare medicală şi balneofizioterapie: aparat diatermie de contact; baie galvanică; baie de parafină; aparat LASER de înaltă intensitate; deep oscillation; aparat masaj limfatic; oscilometru doppler; aparat terapie combinată 4 canale; aparat terapie cu unde de şoc; combină recuperare neurologică, electroterapie, ultrasunete şi laser.

„Misiunea noastră constă în îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor oferite în cadrul spitalului şi ne străduim să răspundem nevoilor fiecărui pacient. Fie că au nevoie de un simplu control de rutină, investigaţii imagistice, analize de laborator, tratamente sau proceduri, îndemn pacienţii din municipiul Dorohoi şi din comunele arondate să apeleze cu încredere la serviciile Spitalului Municipal Dorohoi şi la medicii noştri.”, a declarat dr. Valerian Andrieș, managerul Spitalului Municipal Dorohoi.

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web