Dorohoi News Logo

Canalizarea cu probleme: Părerea Spitalului Municipal din Dorohoi

Valerian Andries2

În legătură cu problema semnalată de un cititor al publicației DorohoiNews cu privire la canalizarea de pe aleea care leagă cartierul Plevna de Piața Centrală, cunoscută de dorohoieni ca Valea Țiganului, conducerea Spitalului Municipal care era acuzată indirect pentru dejecțiile care au invadat valea, a ținut să dea un răspuns.

”Cu privire la acest subiect țin să precizez că Spitalul Municipal nu are nicio implicare. În afară de faptul că rețeaua de canalizare trece prin incinta spitalului, respectiv prin curtea acestuia nu avem nimic de a face cu deșeurile, resturile de gunoaie sau orice altceva. Am verificat  împreună cu administratorului spitalului și cu doi instalatori dacă problema este de la noi pentru a o remedia în cazul în care am fi avut vreo vină, însă din cercetările pe care le-am inițiat a reieșit că nu este o problemă care să țină de noi.  Ține de competența altor autorități și instituții, care trebuie să se ocupe de această situație”, ne-a declarat Valerian Andrieș, directorul Spitalului Municipal din Dorohoi.

Conducerea a verificat sistemul de canalizare al instituției și nu a găsit nereguli, ca atare a catalogat zvonul că instituția sanitară din oraș este vinovată pentru această situație drept nefondat. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)

Autor: DorohoiNews.ro

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web