Dorohoi News Logo

Dr. Valerian Andrieș: Dacă nu lucrezi în echipă nu obții nimic

Valerian Andries

Conducerea Spitalului Municipal Dorohoi a reușit să obțină 31 de miliarde de la Minister pentru reparații capitale ale spitalului. Banii se pot primi doar în cazul în care există o cofinanțare de la bugetul local de 3%, ceea ce înseamnă 930 de milioane lei. Pentru aceasta, astăzi pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Dorohoi se va afla si proiectul de hotarâre privind rectificarea de buget cu suma necesara cofinanțării acestui proiect.

 

”Am primit 490 de milioane pentru pavele, însă voi folosi doar 90 de milioane din acești bani, iar pentru restul cheltuielilor cu pavelarea voi găsi alte finanțări. În acest moment avem 400 de milioane și ne mai trebuie încă 530 de milioane. Am vorbit cu domnul pimar Dorin Alexandrescu și a fost deacord ca mâine să facem ședință extraordinară în care se va face rectificarea pentru a putea trimite la minister dovada că există cofinanțarea de 930 de milioane care reprezintă 3% din suma totala de 31 de miliarde.” a declarat directorul Spitalului Municipal Dorohoi, Valerian Andrieș.

 

Conducerea spitalului a făcut demersuri pentru obținerea de bani suplimentari față de cei de anul trecut pe care i-a primit pentru reparații capitale, având în vedere blocul materno-infantil, chirurgia și internele. Ambulatorul nu este pus în această discuție deoarece acesta este prins într-un alt proiect european.

 

”Sunt bucuros de această finanțare, am lucrat în echipă, am fost susținut de Consiliul Local și sper să fiu susținut în continuare, pentru că dacă nu lucrezi în echipă nu obții nimic. Sigur că am insistat la nivelul conducerii partidului și îi mulțumesc domnului Senator Humelnicu pentru susținerea în acest proiect. Existând această posibilitate de finanțare este păcat ca dorohoiul să o piardă. Meritul este al nostru al tuturor iar de rezultatele acestor reparații capitale se vor bucura în primul rând pacienții care putem fi și noi oricând.” a conchis directorul Spitalului Municipal Dorohoi, Valerian Andrieș. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web