Dorohoi News Logo

Dorohoi: Cazuri aduse de urgență la Spitalul Muncipal

spitalul-dorohoi

Dacă Sărbătoarea Crăciunului a trecut fără ca Spitalul Municipal să înregistreze evenimente deosebite, ieri, 29 decembrie 2011 s-au prezentat la secție de chirurgie două cazuri urgente.

Teodor N., în vîrstă de 79 de ani a fost diagnosticat cu plagă tăiată la nivelul regiunii cervicale, cu secțiune de părți moi și de cartilaj în scop de suicid. Bolnavului i s-au acordat primele îngrijiri și a fost îndrumat spre secția O.R.L. de la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani. Dumitru V. , în vîrstă de 54 de ani s-a prezentat cu o amputație traumatică de mînă dreaptă, în urma unui accident de muncă. Acesta a fost îndrumat la secția de Chirurgie Plastică de la Spitalul Județean Mavromati.
„După Crăciun au fost multe solicitări, intervenții, dar majoritatea au fost fracturi, plăgi și mai puțin afecțiuni digestive care ar fi fost determinate de un regim alimentar bogat în grăsimi cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, a declarat dr. Emilian Vamvu, șef secție chirurgie. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web