Dorohoi News Logo

Spitalul Municipal Dorohoi: Plăgi şi traumatisme cauzate de agresiuni

Valerian Andries

La sfârşitul anului 2011 şi începutul anului 2012 la Spitalul Municipal Dorohoi au ajuns diferite persoane cu multiple plăgi şi traumatisme cauzate în cele mai multe cazuri de agresiuni. Tot în această perioadă au ajuns la spital şi persoanele care s-au înfruptat din mesele copioase dar şi câteva cazuri de recoltare a probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 

Pe lângă aceste cazuri, la Spitalul Municipal, au sosit în dimineaţa zilei de 1 ianuarie, două victime a unui accident rutier produs la Mihăileni, dintre care una a suferit un traumatism abdominal şi era suspectată de ruptură de splină. Ulterior, victimele au fost transferate la Spitalul Judeţean Botoşani unde au primit îngrijirile medicale necesare.

 

„Datorită consumului de alcool, diferite persoane s-au încăierat şi s-au bătut, de unde au rezultat victime cu plăgi şi diferite traumatisme. De astăzi au început să apară şi problemele abdominale, digestive după mesele copioase. Ţinând cont de noul cod rutier, în ultimile două zile s-au înregistrat şi aproximativ 10 cazuri în care au fost aduşi şoferi pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat pentru DorohoiNews, directorul Spitalului Municipal Dorohoi, Valerian Andrieş. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

 

Autor: DorohoiNews.ro

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web