Dorohoi News Logo

Află care este secretul dinților albi și sănătoși

capsuni

Cu toții ne dorim un zâmbet frumos și cuceritor, dar cu toate aceastea puțini sunt cei care știu că dinții albi și sănătoși pot fi menținuți în forma cea mai bună cu ajutorul anumitor secrete.

In afara tratamentului de albire facut la dentist, care are si el multe dezavantaje, exista anumite fructe si legume care te pot ajuta sa obtii un asemenea zambet, transmite Fox News.

Merele

Aceste fructe sunt eficiente pentru curatarea dintilor, iar consumul lor nu poate fi decat unul benefic pentru sanatatea danturii. Merele au o structura abraziva, curatand dintii si mentinandu-i albi.

Conopida
Aceasta leguma are si ea un efect pozitiv asupra dintilor. Ea stimuleaza productia de saliva, ceea ce impiedica formarea placii dentare.

Morcovii

Bogati in vitamine si antioxidanti, morcovii sunt foarte buni pentru organism, aducand numeroase beneficii sanatatii corpului nostru. In plus, imbunatatesc si vederea.

Portocalele

Dintii pot fi frecati cu coaja de portocala. Acest proces urmat de spalarea lor va avea ca efect albirea vizibila a dintilor, dupa doar cateva luni, sustin specialistii.

Capsunele

Aceste fructe delicioase sunt si ele un secret care poate fi folosit pentru obtinerea unor dinti mai albi, curatandu-i bine. In plus, capsunele au ca efect improspatarea respiratiei.

sanatate
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web