Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

14 Apr 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru foi: 200 g faina 50 g zahar 30 g miere 1 ou 1 ling lapte 1 praf de copt Pentru umplutura: 800 g biscuiti 150 g unt 250 ml lapte 150 g zaharesenta de rom 3 linguri praf de ciocolata Mod de Preparare: In functie de
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru aluat: 80-100 g. prune uscate 6, 7 linguri rom 200 g. ciocolata cu lapte 100 g. unt 4 oua 150 g. zahar 200 g. migdale macinate 1 lingurita praf de copt 1 praf de sare 2 pliculete zahar vanilat Pentru glazura: cateva
12 Apr 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 foi mari de napolitana 300g nuci macinate 3 linguri pline cacao 400g lapte condensat 200 ml lapte esenta de rom Mod de Preparare: Intr-o craticioara se amesteca laptele condensat cu nucile si pudra de cacao. Se toarna treptat laptele,
dorohoinews.ro Ingrediente: blatul: un pahar de zahar, 2 pahare de faina, un pahar de apa, 1/2 pahar de ulei, 3 linguri de miere, o lingura rasa de nuca de cocos, 1/2 pliculet de praf de copt, 2 linguri de rom, coaja de lamaie, o mana de stafide, Tava de 20/30
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 fire de praz, o ceapă, jumătate de ardei gras, 200 gr măsline negre, 250 dr suc de roşii, 50 ml ulei, o felie de lămâie fără coajă, o foaie de dafin, sare, piper, pătrunjel. Mod de preparare: prazul se spală,
dorohoinews.ro Ingrediente: 4-6 cartofi noi spalati bine si taiati in doua, fierti 3 linguri de ulei de masline 2 catei de usturoi zdrobiti 500 g rosii cherry 1 lingura rozmarin proaspat, taiat marunt sare si piper Mod de Preparare: Zdrobiti cartofii fierti
dorohoinews.ro Ingrediente: Foi: 12 linguri zahar 12 linguri ulei 6 linguri pasta rosii un vf cutit sare o lingurita bicarbonat stins cu otet 3 cani 1/2 faina Umplutura un kg mere 80 gr margarina o cana zahar o lingurita scortisoara doua plicuri zahar
07 Apr 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 gr biscuiti traditionali (populari; se gasesc vrac in magazine) 200 ml lapte gras (puteti folosi orice fel de lapte sau chiar apa in zilele de post) 200 gr margarina (sau unt) 100 gr nuci (taiate cu cutitul marunt) 275 gr rahat turcesc
dorohoinews.ro Ingrediente: 8 pulpe de pui (partea sperioară, cu os şi piele) ulei de măsline sau unt, pentru prăjit 3 căţei de usturoi, mărunţiţi 250 ml vin alb o mânuţă de ierburi aromatice proaspete, mărunţite – salvie, pătrunjel, rozmarin,
05 Apr 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 cana orez 4 cani apa 2-3 ling ulei 2 cepe 1 morcov 1 gogosar rosu ciuperci sare, piper Mod de Preparare: Tocam ceapa, morcovul si areiul marunt si le punem la calit in putin ulei. Dupa ce s-au muiat, punem orezul si il calim
dorohoinews.ro Ingrediente: 450 g dovlecei (zucchini), 2 căţei de usturoi, 200 g orez (sau arpacaş), 70 g ardei gras roşu, 70 g ardei gras galben, 30 g arahide crude fără coajă, 5-6 crenguţe de cimbru sau pătrunjel verde, 2 linguri ulei, sare, piper. Mod
dorohoinews.ro Checul este un desert la îndemâna oricui, fiind un preparat gustos şi uşor de pregătit. Este un dulce preferat de gospodine în perioada postului, mai ales că nu este deloc pretenţios, iar prepararea lui durează mai puţin de un
02 Apr 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 pahar orez 1 varza 2 cepe 1 pahar untdelemn 6 ardei grasi 1 kg rosii 1 pahar smantana 500 g carne slaba de porc 1 cana supa de carne 1 lingura pasta de rosii 1 lingurita pasta de ardei piper, sare, cimbru Mod de Preparare:
dorohoinews.ro Ingrediente: 400 g faină zahăr miere scorțișoară 20 g drojdie ulei Mod de preparare: Drojdia se dizolvă într-o linguriță de zahăr și o ceașcă de apă, se adaugă două-trei linguri de făină, se amestecă bine și se lasă
31 Mar 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg vinete 1 kg cartofi 3 cepe 1 pahar pesmet 1 legatura patrunjel 1 legatura marar 1 kg rosii pentru umplutura 2 rosii taiate felii 1 ardei gras 1 paharel vin alb sare, piper 200 ml ulei Mod de Preparare: Vinetele si rosiile
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 cana de zahar brun, 2 cani de apa, 2 cani de faina, 1 lingurita scortisoara 6 linguri margarina 3-4 linguri de gem, 1/2 de cana de nuci pisate, 1 praf de copt lingurita de bicarbonat stins, 3-4 linguri de cacao, esenta de rom, sare. Topingul: 1
29 Mar 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 oua intregi 1 lamaie 4 linguri de zahar 1 lingura de faina 1 lingura de pesmet 1 lingura de esenta de rom Mod de Preparare: Se separa galbenusurile si se freaca bine cu patru linguri de zahar. Se adauga o lingura de faina si se
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 gr macaroane, 300 gr nuci măcinate, vanilie/zahăr vanilat, un praf de sare, 150 gr zahăr, un praf de scorţişoară, 50 gr margarină. Mod de preparare: se fierb macaroanele în apă cu sare timp de 10 minute. Se scurge
dorohoinews.ro Ingrediente: piept de pui, feliat ca pt snitele crema de branza cu verdeturi faina, oua, pesmet pt crusta sare, piper ulei de palmier pt prajit Mod de Preparare: Batut pieptul de pui cu ciocanul, in folie, apoi condimentat, intins crema de branza,
dorohoinews.ro Ingrediente ulei de măsline sare și piper 1 ceasca pesmet 3 ouă 1 și 1/2 ceasca cașcaval 500 g broccoli Mod de Preparare Vrei să îți convingi copiii să mănânce broccoli și nu știi cum să o faci? Atunci aceasta este rețeta
retete culinare de la 2921 la 2940 din 4618
<<<142143144145146147148149150151152>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web