Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Ingrediente: afumatura 1/2 kg fasole galbena 3 morcovi 5 rosii o legatura de leustean 1 frunza de dafin sare, piper boabe Mod de Preparare: Am pus afumatura la fiert in 4 L de apa in care am adaugat o lingurita rasa de sare, vreo 8 boabe de
26 May 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: Blat: 6 albusuri 100 g zahar 1 praf de copt 200 g nuci/alune macinate 4 linguri faina 2 linguri gris. Crema caramel: 6 galbenusuri 13 linguri zahar tos 100 g nuci/alune prajite 200 g unt 200 g ciocolata alba 200 g ciocolata
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 cartofi mari, 2 morcovi, 1 ceapă, 150 g mazăre, 100 g porumb, 2 ouă fierte tari, o lingură oțet, sare, piper, maioneză dintr-un ou, măsline pentru ornat Mod de Preparare: Se fierb cartofii și morcovii curățați de
dorohoinews.ro Ingrediente: 400 g Spaghetti Sos: 1 cutie 500g sos de rosii 1 ceapa 1 catel de usturoi Delikat sare, piper busuioc. Chiftelute: 500 g carne tocata amestec 1 ceapa 1 legatura patrunjel verde 3 linguri faina 1 ou 2 catei usturoi delikat,
23 May 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 dovlecel de aproximativ 700 g 3oua 30 g unt 140 ml lapte 100 g faina 1 praf de copt sare 150 g mozzarela Mod de Preparare: Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii subtiri. Ouale se mixeaza impreuna cu untul moale si sarea.
dorohoinews.ro Ingrediente: 80 grame paste melcisori 200 grame conserva de ton scursa de ulei/suc propriu 1 morcov marime medie 1 tulpina de telina tocata marunt 80 grame maioneza 2 linguri suc de lamaie 3 castraveti lungi marime medie Sare Piper Mod de
dorohoinews.ro Ingrediente: 700 g carne tocata amestec vita-porc 1 ou 1 ceapa 3 catei usturoi sare, piper patrunjel verde tocat. sos: 500 g ciuperci albe proaspete 600 g smantana 1 ceapa sare, piper. Mod de Preparare: Pentru chiftelute tocam ceapa marunt,
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g carne tocata de pui 1 cescuta orez 3 morcovi 1 bucata telina 1 ceapa 1 ardei gras rosu 1 rosie decojita 2 cartofi taiati cubulete 300 g smantana 1 galbenus de ou 1 lingurita otet marar verde delikat sau sare dupa gust Mod
19 May 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg de cartofi noi, câteva rămurele de cimbru, 3 căţei de usturoi, câteva linguri de ulei, sare, piper, 2 linguriţe de boia dulce Mod de Preparare: cartofii spălaţi şi tăiaţi rondele se pun într-un castron.
dorohoinews.ro Ingrediente: o baghetă, sau o pâine normală (după preferinţă), tăiată felii subţiri 30 g unt o jumătate de linguriţă pudră de usturoi 3 căţei de usturoi, mărunţiţi un sfert de linguriţă piper negru 60 g parmezan ras, de
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 oua 2 linguri miere de albine 200 ml lapte 1 lingurita bicarbonat de sodiu 50 g unt 200 g zahar 300 g faina Pentru sosul de ciocolata: 200 g unt 250 g zahar 3 linguri cacao 4 linguri lapte 250 g nuca de cocos Mod de Preparare:
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g carne de vita taita cubulete 800 g fasole verde la conserva 2 cepe 4 morcovi 4 teline 2 pastarnac Un sfert gulie Delikat 200 g rosii conserva Bors praf Piper Patrunjel Mod de Preparare: Se fierbe carnea de vita la foc
dorohoinews.ro Ingrediente: 3 oua 10 linguri zahar 200 g unt moale 400 g iaurt 14 linguri faina 1 praf de copt 2 vanilii coaja rasa de lamaie coji de portocale confiate 400 g visine Mod de Preparare: Se bat ouale cu zahar, vanilie, untul moale, se adauga
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g costita porc 1 kg varza acra O ceapa 4 linguri ulei O lingura bulion Cimbru Piper Foi de dafin 4 rosii Marar Mod de Preparare: Se pune uleiul la incins intr-o oala cu fundul gros. Se adauga costita taiata bucati si se rumeneste.
12 May 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: Blat: 4 oua, 150 g zahar pudra, 150 g margarina Rama, 2 lg (linguri) cacao, 150 g faina, 1 plic praf de copt. Crema 1: 250 g nuca macinata, 150 g zahar pudra, 100 ml rom. Crema 2: 4 oua, 200 g zahar, 2 lg cacao, 250 g
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 conopida marime medie 400 g piept de pui maioneza dupa gust sare, piper, usturoi Mod de Preparare: Spalam conopida si o desfacem in buchetele. O punem la fiert intr-o oala cu apa sarata,care deja fierbe. In alta oala, fierbem pieptul
10 May 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: Aluatul: 200 g faina 100 g margarina 1 ou putina sare si piper apa cat cuprinde (cam 50 ml) Umplutura: 200 g salam uscat picant 1 ardei capia rosu 80 g cascaval 2 oua 1g smantana patrunjel frunze Mod de Preparare: Se framanta
dorohoinews.ro Ingrediente: Blat: 175 g unt la temperatura camerei 175 g zahar pudra 3 oua O lingurita esenta vanilie 175 g faina cu agent de crestere O lingurita praf de copt 3 linguri de cafea instant dizolvata in 2 linguri de apa fiarta Crema: 50 g unt
07 May 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 200 g. alune/migdale/nuci 150 g. ciocolata cu lapte/amaruie 200 g. unt 200 g. zahar 6 oua 20 ml. rom (visinata) 125 g. faina 1 lingurita praf de copt 200 g. ciocolata cu lapte pentru glazura Mod de Preparare: Se prajesc alunele
06 May 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 salau de 1 kg 2 oua 2 linguri de faina 2 linguri de pesmet sare, 100 g ulei. Mod de Preparare: Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada si se desface in doua, in lungime. Se curata de piele si se scoate sira spinarii,
retete culinare de la 2881 la 2900 din 4618
<<<140141142143144145146147148149150>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web