Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g branza dulce, 400 g amestec legume, 200 g sunca afumata, 4 plicuri gelatina Dr. Oetker, sare, piper alb, dupa gust, 4 - 5 linguri smantana, 8 oua 1 lingura unt, 2 linguri ulei, Mod de Preparare: Plicurile de gelatina le
dorohoinews.ro Daca ti-au ramas multe oua vopsite si ti-e teama sa nu se strice, transforma-le in alte mancaruri. Una dintre cele mai gustoase idei este salata din oua, pe care o poti prepara in mai multe feluri. O varianta de salata de oua este cea care combina
dorohoinews.ro Ingrediente: 300 gr sunca presata 3 castraveti murati maioneza sare, piper Mod de Preparare: Sunca si catravetele se taie fasii subtiri, se amesteca cu maioneza (maioneza pe care o veti face acum dintr-un ou, 2 lingurite de mustar si 100 ml ulei).
dorohoinews.ro Sezonul când trandafirii vor înflori se apropie, așa că nu mai este mult până când grădinile vor fi inundate de culori, arome și parfumuri. Însă din trandafiri pot prepara și un desert deosebit de bun. Pe lângă
dorohoinews.ro Ai nevoie de: 600 g faina o cana de lapte 4 oua 150 g unt o jumatate de cana de zahar coaja rasa de la o portocala 25 g drojdie 3 galbenusuri 3 lingurite de miere Pentru umplutură: 200 g stafide 2 lingurite de esenta de portocale 150 g
dorohoinews.ro Ingrediente primul strat: 4 oua 150 g zahar 2 plicuri de zahar vanilat 3 linguri faina 600 g branza de vaci data prin sita pentru o textura mai cremoasa 100 g stafide Ingrediente stratul 2: 4 galbenusuri 150 g zahar pudra un plic de zahar
dorohoinews.ro Ingrediente: Compozitia cu cacao: 1 ou 90 g zahar 100 g unt moale 150 g faina 1 lingurita rasa praf de copt 20 g cacao Compozitia cu branza: 2 oua 300 g branza grasa de vaci grasa 100 ml smantana lichida 50 g smantana grasa 25 g unt moale 75
27 Apr 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg măruntaie de miel - ficat, plămâni, inimă, rinichi, splină 150 g unt sărat 2 cepe mari 6 ouă mari 3 legături de ceapă verde, tocate mărunţel 3 legături usturoi verde, mărunţit 100 g smântână 1
dorohoinews.ro Ingrediente (10 Porţii): 300 g făină 100 g unt 100 g iaurt 300 g șuncă 1 ardei gras 2 ouă ulei pătrunjel proaspăt sare piper Mod de Preparare: Se freacă untul cu un praf de sare și cu ouăle. Se adaugă iaurtul și se presară făina.
dorohoinews.ro Ingrediente: coaste de miel, două cepe, 2 cartofi, 2 dovlecei, 2 căţei de usturoi, două linguriţe de cimbru două linguriţe de rozmarin, 3 linguri de ulei de măsline, câteva roşii cherry, sare, piper, două linguri de apă. Mod
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru blat: 6 oua 6 linguri de zahar 4 linguri de faina 100 ml ulei 1 praf de copt Pentru crema: 500 g branza dulce 200 g unt 150 g zahar 1lingurita esenta de vanilie Coaja rasa de la o lamiae Pentru glazura: 850 ml suc
23 Apr 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 cartofi mari 1 lingură ulei de măsline ½ ardei gras galben și ½ ardei gras roșu, tăiați bucăți 1 lingură de felii de măsline negre 2 linguri sos pesto sau sos de pizza 100 g caș proaspăt sau mozzarella, tăiat
22 Apr 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 200 g biscuiti digestivi 110 g nuca 110 g caju amestecat cu fistic 10 curmale 150 g unt esenta de rom zahar vanilat 1 lingura miere 200 g ciocolata neagra Mod de Preparare: Maruntim cu nucile, caju si fisticul, apoi biscuitii
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg brânză dulce de vaci; 250 ml smântână; 6 ouă; 250 g zahăr; 6 linguri de gris; 1-2 plicuri budincă de vanilie; 1 plic praf de copt; coajă de la 1 lămâie; 5 pliculeţe zahăr vanilat; 150 g stafide; Mod
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 pui (1,52 kg) 1 borcan cepe mici murate 1 borcan ciuperci intregi 100 gr bacon 2 cepe 1 morcov 2 tije de telina sare piper boabe 2 frunze de dafin cimbru uscat 1 catel de usturoi 2 linguri ulei de masline 1 lingura unt 300
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru blat: 200 gr biscuiti cu ciocolata scortisoara 100 gr unt Pentru crema: 150 gr smantana 800 gr crema de branza 150 gr zahar 1 sticluta esenta de vanilie 4 oua 100 gr ciocolata neagra scortisoara Mod de preparare: Se
dorohoinews.ro Ingrediente: o varza frumoasa (cam de 1.2 kg) 350 g piept de porc fiert si afumat (merge si costita sau kaizer) 100 ml ulei 2 linguri bulion 2 linguri secretul gustului un varf de lingurita piper. Mod de Preparare: Se curata bine varza iar poi
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru aluat: 700 g faina, 100 g margarina, 250 g zahar, 1 ou, 1 pachet praf de copt, 200 ml lapte. Pentru umplutura: 250 g mac macinat, 100 g martipan/migdale/nuci, 1 ou, 100 ml lapte, 200 zahar pudra. Pentru crema: 3
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg măruntaie de miel - ficat, plămâni, inimă, rinichi, splină 150 g unt sărat 2 cepe mari 6 ouă mari 3 legături de ceapă verde, tocate mărunţel 3 legături usturoi verde, mărunţit 100 g smântână 1
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru clatite: 180 gr faina de grau 3 oua medii 1 varf de cutit de sare 400 ml de lapte 60 ml ulei de gatit 30 ml de apa (sifon) 22 gr cacao pudra 15 gr zahar pudra Pentru crema: 200 gr mascarpone 1 lingura de esenta de vanilie 3
retete culinare de la 2901 la 2920 din 4618
<<<141142143144145146147148149150151>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web