Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

05 Jan 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: - 500 gr faina alba - 3 linguri de ulei - 1 lingura de sare - 1/2 lingura de zahar - 1 plic drojdie uscata - 250 ml apa Mod de preparare: Se pune drojdia intr-o cana cu 250 ml apa calduta si se lasa 5 minute sa creasca. Faina se
04 Jan 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 250 grame de ciocolata cu 70% cacao, 250 de grame de unt, 180 de grame de zahar, 150 de grame de faina, 5 oua, 1 lingura cu varf de cacao pudra, praf de copt. Mod de preparare: Topeste ciocolata, usor, in bain-marie si adauga untul, deja
dorohoinews.ro Ingrediente: 12 cartofi albi, mari, 12 lingurite mustar de Dijon, 12 catei de usturoi, rozmarin, un praf de sare, ulei de masline, piper verde. Mod de preparare: Cartofii se aleg cu coaja subtire pentru ca se vor coace in coaja. Se spala bine si se
dorohoinews.ro Ingrediente: 450 g zahar pudra, 5 albusuri, 500 g nuci macinate, 2 lingurite scortisoara, 2 cl visinata, zahar, pudra pentru planseta. Mod de preparare: Intai se bate albusul cu zaharul pudra si se pun deoparte 3 linguri
20 Dec 2010
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 - 600 g carne porc (fleica nu foarte grasa, muschiulet), 10-12 ciuperci champignon, 2 cepe potrivite, 3-4 catei usturoi, 2 linguri bulion, sare, piper, busuioc,3 linguri ulei, condimente carne porc, 50 ml vin. Mod de preparare: Se
11 Dec 2010
dorohoinews.ro Ingrediente: 300 g faina, 150 g unt moale, 100 g zahar, 1 lingurita praf de copt, 1 pachetel zahar vanilat, 1 ou, jeleu de coacaze pentru umplut, zahar pudra-pentru pudrat. Mod de preparare: Se framanta toate ingredientele pana aluatul devine omogen,
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 kiwi, 1 mar rosu, 2 portocale, inghetata. Mod de preparare: Marul si kiwi se taie in cubulete potrivite. Din portocale se stoarce si sucul se toarna peste mere si kiwi. Se serveste in cupe cu 1 lingura de inghetata. Adina va doreste
14 Nov 2010
dorohoinews.ro Ingrediente: O ceasca de faina, 3 oua, un pahar cu lapte, un praf de sare, doua lingurite de zahar, doua lingurite de unt, doua lingurite de rom, o lingurita de apa de flori, o lingura de unt topit pentru uns tigaia, zahar pudra. Preparare: Se pune
10 Oct 2010
dorohoinews.ro Ingrediente: 4-5 piepti de pui (cu tot cu os si piele, sa ramana cca 450-500 g carne), 1 pastrarnac mediu, 3 morcovi mari (sau 4 mai mici), telina (cam cat o piersica medie), 2-3 ardei grasi medii (daca se poate, sa fie din soiul mai dulceag), 3-4 oua,
22 Sep 2010
dorohoinews.ro Ingrediente Blatul: 6 oua, 4linguri faina, 1 praf de copt, 6 linguri zahar, 100gr ulei, 2 linguri cacao. Crema: 200gr zahar praf, 200gr unt, branza de vaci dulce  Glazura: 2 budinci de vanilie, 700gr suc fanta de portocale, 2 linguri zahar. Preparare Blatul:
dorohoinews.ro Ingrediente: un pachet aluat foietaj, 8 roşii cherry, 200 g caşcaval, un ardei gras roşu, un căţel de usturoi, oregano, busuioc, două linguri ulei de măsline, sare, piper. Preparare:  Într-un castron, se amestecă ardeiul tăiat
dorohoinews.ro Ingrediente: 1,2 kg mere, 150 g zahar pentru caramelizat, 150 g margarina, 1 cana gris, 1 cana faina, 1 cana zahar, 1 plic praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat, 1 lingurita scortisoara, 6 linguri de zahar pentru umplutura, 1 lingurita coaja rasa de lamaie
dorohoinews.ro Ingrediente: 300 g fasole fiarta, 4 ardei copti, cojiti, o ceapa mai mare, ulei pentru calit, o lingura zarzavat, o lingura pasta de tomate ,sare, piper, cimbru Mod de preparare: Calim ceapa, adaugam ardeii copti taiati in cuburi, zarzavatul, apoi
01 Aug 2010
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 gr branza de vaci proaspata, 100 gr zahar, 2 oua, 1 varf lingurita bicarbonate, 1 esenta vanilie, 200 gr faina, smantana, dulceata Mod de preparare: Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul, se incorporeaza apoi ouale si vanilia,
21 Jul 2010
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 gr zahar 200 ml apa 150 gr unt 300 gr lapte praf 75 gr cacao 1 esenta vanilie 1 esenta rom alune de padure intregi sau miez de nuca Mod de preparare: Se amesteca bine laptele praf cu cacaoa, pana se omogenizeaza. Se
11 Jul 2010
dorohoinews.ro Ingrediente pentru 4 persoane: 4 banane nu foarte coapte, o jumatate kg de inghetata de vanilie (la cutie, din comert), 150 g ciocolata neagra, amara, o lingura de frisca groasa, o jumatate de lamaie. Mod de preparare: Rupeti ciocolata
dorohoinews.ro Ingrediente: 3 linguri unt sau margarina, 2 medalioane de cambut groase de aproximativ 2,5 cm (de cate 350 g), sare, 2 linguri seminte de susan, 150 g paine proaspata maruntita, 1 lingura cimbru proaspat tocat sau 1 lingurita cimbru uscat, piper negru,
retete culinare de la 4601 la 4617 din 4617
<<<226227228229230231>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web