Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

14 Sep 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare. Pentru crema: 1 l lapte, 1/4 kg zahar, 8 linguri faina, 10 pliculete zahar vanilat. Mod de preparare: Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru
dorohoinews.ro Pentru cartofii cremosi: 30 g unt 1 ceapa medie, curatata si taiata 1 catel de usturoi, curatat si taiat 500 g cartofi, curatati si taiati fin 284 ml smantana groasa sare si piper negru proaspat macinat Pentru ficatei: 400 g ficatei de pui 30
dorohoinews.ro Ingrediente: 8 copanele de pui ( puteti folosi si piept de pui, o sa fie la fel de delicioasa reteta ), 1 cana de cereale sau pesmet, 2 linguri de faina, 2 oua, sare, piper, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se spala copanelele, se usuca cu un
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 banane, zeama de la o lamaie, sucul  de la o portocala, 4 felii de portocala, decojite si taiate bucatele, 1 lingura zahar. Mod de preparare: Curata bananele de coaja si aranjeaza fiecare banana pe o foaie din aluminiu de dimensiuni
01 Sep 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 623 grame smantana grasa (impartita in 283 si respectiv 340 grame), 250 ml lapte, 1 betisor de vanilie, 3 oua, 2 linguri zahar pudra, dupa gust. Mod de preparare: Se amesteca 340 grame smantana, laptele, vanilia, si se incalzeste la foc
dorohoinews.ro Preparatele din dovlecei, vinete sau fasole verde sunt recomandate inclusiv persoanelor cu diabet, boli de inimă sau celor care ţin dietă.   Fripturile, peştele şi fructele de mare pot fi consumate alături de o serie de legume preparate la
dorohoinews.ro Ingrediente 30 g unt, la temperatura camerei 125 g faina 1 pliculet prag de copt un praf de sare un praf de scortisoara 60 g fulgi de ovaz 30 g zahar 150 g lapte 1 ou 3 banane mari Pentru servire: 100 ml iaurt miere Mod de preparare Amestecati
15 Aug 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 6 oua, 400 g zahar, 500 g faina, 200 g unt sau 250 g margarina, 1 praf de copt, 1 pahar cu lapte, coaja rasa de lamaie, esente, fructe 1kg. Mod de preparare: Tava de la aragaz se unge cu unt sau margarina si se tapeteaza cu faina. Se
dorohoinews.ro Ingrediente: Piept de pui, felii de cascaval, felii de sunca (kaizer), 150 ml vin, 1 lingura margarina, 1 lingura faina, 200 ml supa(un cub concentrate de legume dizolvat), 100 ml smantana. Mod de preparare: Se condimenteaza bucatile de piept de pui
dorohoinews.ro Ingrediente Pentru aluat aveţi nevoie de: 400 g faina 150 g unt 100 g zahar 1 ou 1 vârf de cutit de praf de copt Apa calduta cat cuprinde aluatul Pentru umplutura tartelor: Jumatate de litru de lapte 150 g zahar tos 3 oua 60 g faina 1
dorohoinews.ro Ingrediente: 6 fileuri din piept de pui, 6 felii cascaval, 6 felii sunca Praga, 4 rosii, 50 g cascaval pentru ras, sare, piper, boia. Mod de preparare: Fileurile de pui se bat bine intre doua folii de nailon apoi se pun pe gratarul incins sa se prajeasca
31 Jul 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: faina 250g, unt 150g, zahar 75g, un albus, un plic si 1/2 de budinca de vanilie, lapte 0.55l, capsuni 300g, ananas 100g, sau orice fel de fructe doriti, jumatate de plic de gelatina. Mod de preparare: Amestecati zaharul cu untul si faina,
dorohoinews.ro Ingrediente: 600 gr ananas bucatele din conserva, 150 gr unt de masa, 150 gr lapte praf, 100 gr zahar brun, 3 oua, 100 gr zahar alb tos, 150 gr faina, 1 praf de copt, 2 linguri esenta vanilie, 1 praf de sare Mod de preparare: Albusurile oualelor se
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g kaizer afumat, 500 g ficatei de pui Mod de preparare: Se taie kaizerul in felii de 3-4 mm grosime. In functie de marimea acestuia, se taie ficatul în bucati. Bucatelele de ficat se infasoara in feliile de Kaizer si se fixeaza
dorohoinews.ro Ingrediente (pentru 4 portii):400 grame ficatei de pui, un piept de pui micut (aproximativ 250 grame), 300 grame ciuperci, 1 ceapa mare, 2 morcovi, un dovlecel, 2 rosii decojite, un cub de unt. Mod de preparare: Intr-o tigaie incapatoare topim untul,
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 bucati de piept de pui, 500g mazare verde sau 1 punga cu mazare congelata, 2 linguri ulei, 1 ceapa, 1 legatura marar, 1 -2 rosii, sare, piper. Mod de preparare: Se taie pieptul de pui in cubulete. Se pune intr-o craticioara uleiul
dorohoinews.ro Ingrediente: 4-5 dovlecei, 200 g branza dulce de vaci, 100 g branza telemea, 2 oua, 200 g smantana, 100 g unt, 2-3 legaturi de marar, sare Mod de preparare: Dovleceii se curata de coaja se scoate miezul si se fierb cateva minute in apa cu sare, fara
24 Jul 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 vinete, 4 ardei grasi, 2 cepe albe, 400 gr ciuperci proaspete sau din conserva, 4 rosii medii, 4 linguri de ulei, 4 felii de cascaval afumat, sare, piper. Mod de preparare: Se taie vinetele pe jumatate, in lung, se scoate miezul, lasandu-se
23 Jul 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 5 oua, 100g miere, 160g gris, 100g zahar pudra, 50g faina, un praf de copt, 2 linguri cacao, 100g gem de afine sau zmeura, 100g cocos ras. Mod de preparare: Amestecati 4 galbenusuri cu un ou intreg, mierea, zaharul si cele 4 albusuri
dorohoinews.ro Ingrediente: 4- 6 pulpe de pui , 1 ceapa, 2- 4 cartofi, 1 pahar cu vin alb, 1 ceasca de cafea cu paste mici rotunde , 100 g fasole verde, 3 linguri pasta de tomate, 4-6 catei de usturoi, 2 linguri ulei, 2 cani supa de pui sau apa, sare, piper Mod
retete culinare de la 4481 la 4500 din 4614
<<<220221222223224225226227228229230>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web