Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Ingrediente:1 kg varza murata, 4 carnati, 6 linguri ulei, 1 ceapa, 1 lingura bulion, sare, piper sau boia. Mod de preparare: In functie de cat e de sarata varza, o pui la desarat de seara sau doar cu cateva ore inainte. Apoi, o scurgi bine, o tai
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 cartofi fierţi, 200 g ficăţei de pasăre, 1 ceapă mică, sare, ulei. Mod de preparare: Se fierb cartofii în coajă, se curăţă şi se toacă mărunt cu un cuţit, împreună cu ficăţeii de pasăre prăjiţi. Sepune
09 Jan 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g carne de vitel vita sau porc, 3-4 oua, 100 g franzela, 100 g unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, sare, piper.   Mod de preparare: In 50 g unt se inabusa carnea trecuta prin masina de tocat de 2-3 ori. Restul de unt se topeste
dorohoinews.ro Un mic dejun consistent, gustos şi simplu de realizat, ideal pentru dimineaţa unei zile lungi.  Versatilă în ingrediente şi servire, omleta se poate transforma într-o gustare “la pachet” dacă o intercalaţi între
dorohoinews.ro Ingrediente: o bucată de peste afumat, cinci cartofi, 100 g măsline negre fără sâmburi, trei linguriţe de muştar, 150 g maioneză, o ceapă roşie, sare şi piper după gust. Mod de preparare: Batogul se taie în bucăţele, nu foarte
05 Jan 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: - 500 gr faina alba - 3 linguri de ulei - 1 lingura de sare - 1/2 lingura de zahar - 1 plic drojdie uscata - 250 ml apa Mod de preparare: Se pune drojdia intr-o cana cu 250 ml apa calduta si se lasa 5 minute sa creasca. Faina se
04 Jan 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 250 grame de ciocolata cu 70% cacao, 250 de grame de unt, 180 de grame de zahar, 150 de grame de faina, 5 oua, 1 lingura cu varf de cacao pudra, praf de copt. Mod de preparare: Topeste ciocolata, usor, in bain-marie si adauga untul, deja
dorohoinews.ro Ingrediente: 12 cartofi albi, mari, 12 lingurite mustar de Dijon, 12 catei de usturoi, rozmarin, un praf de sare, ulei de masline, piper verde. Mod de preparare: Cartofii se aleg cu coaja subtire pentru ca se vor coace in coaja. Se spala bine si se
dorohoinews.ro Ingrediente: 450 g zahar pudra, 5 albusuri, 500 g nuci macinate, 2 lingurite scortisoara, 2 cl visinata, zahar, pudra pentru planseta. Mod de preparare: Intai se bate albusul cu zaharul pudra si se pun deoparte 3 linguri
20 Dec 2010
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 - 600 g carne porc (fleica nu foarte grasa, muschiulet), 10-12 ciuperci champignon, 2 cepe potrivite, 3-4 catei usturoi, 2 linguri bulion, sare, piper, busuioc,3 linguri ulei, condimente carne porc, 50 ml vin. Mod de preparare: Se
11 Dec 2010
dorohoinews.ro Ingrediente: 300 g faina, 150 g unt moale, 100 g zahar, 1 lingurita praf de copt, 1 pachetel zahar vanilat, 1 ou, jeleu de coacaze pentru umplut, zahar pudra-pentru pudrat. Mod de preparare: Se framanta toate ingredientele pana aluatul devine omogen,
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 kiwi, 1 mar rosu, 2 portocale, inghetata. Mod de preparare: Marul si kiwi se taie in cubulete potrivite. Din portocale se stoarce si sucul se toarna peste mere si kiwi. Se serveste in cupe cu 1 lingura de inghetata. Adina va doreste
14 Nov 2010
dorohoinews.ro Ingrediente: O ceasca de faina, 3 oua, un pahar cu lapte, un praf de sare, doua lingurite de zahar, doua lingurite de unt, doua lingurite de rom, o lingurita de apa de flori, o lingura de unt topit pentru uns tigaia, zahar pudra. Preparare: Se pune
10 Oct 2010
dorohoinews.ro Ingrediente: 4-5 piepti de pui (cu tot cu os si piele, sa ramana cca 450-500 g carne), 1 pastrarnac mediu, 3 morcovi mari (sau 4 mai mici), telina (cam cat o piersica medie), 2-3 ardei grasi medii (daca se poate, sa fie din soiul mai dulceag), 3-4 oua,
22 Sep 2010
dorohoinews.ro Ingrediente Blatul: 6 oua, 4linguri faina, 1 praf de copt, 6 linguri zahar, 100gr ulei, 2 linguri cacao. Crema: 200gr zahar praf, 200gr unt, branza de vaci dulce  Glazura: 2 budinci de vanilie, 700gr suc fanta de portocale, 2 linguri zahar. Preparare Blatul:
dorohoinews.ro Ingrediente: un pachet aluat foietaj, 8 roşii cherry, 200 g caşcaval, un ardei gras roşu, un căţel de usturoi, oregano, busuioc, două linguri ulei de măsline, sare, piper. Preparare:  Într-un castron, se amestecă ardeiul tăiat
dorohoinews.ro Ingrediente: 1,2 kg mere, 150 g zahar pentru caramelizat, 150 g margarina, 1 cana gris, 1 cana faina, 1 cana zahar, 1 plic praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat, 1 lingurita scortisoara, 6 linguri de zahar pentru umplutura, 1 lingurita coaja rasa de lamaie
dorohoinews.ro Ingrediente: 300 g fasole fiarta, 4 ardei copti, cojiti, o ceapa mai mare, ulei pentru calit, o lingura zarzavat, o lingura pasta de tomate ,sare, piper, cimbru Mod de preparare: Calim ceapa, adaugam ardeii copti taiati in cuburi, zarzavatul, apoi
01 Aug 2010
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 gr branza de vaci proaspata, 100 gr zahar, 2 oua, 1 varf lingurita bicarbonate, 1 esenta vanilie, 200 gr faina, smantana, dulceata Mod de preparare: Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul, se incorporeaza apoi ouale si vanilia,
21 Jul 2010
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 gr zahar 200 ml apa 150 gr unt 300 gr lapte praf 75 gr cacao 1 esenta vanilie 1 esenta rom alune de padure intregi sau miez de nuca Mod de preparare: Se amesteca bine laptele praf cu cacaoa, pana se omogenizeaza. Se
retete culinare de la 4581 la 4600 din 4602
<<<225226227228229230231>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web