Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

05 Jun 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 cana si jumatate faina alba de prajituri 1 cana si jumatate zahar pudra 4 linguri ulei de floarea soarelui 6 oua 1 lamaie intreaga, zeama si coaja 1 plic zahar vanilat 5 lingurite cacao 40 gr margarina un praf de sare Mod
04 Jun 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 10 flori mari de soc (cam cât palma), 10 litri de apă, 3 lămâi, 1 kg de zahar (daca vreti mai dulce puteti pune chiar si 1,25 kg) si 10 boabe de orez, pentru fermentaţie. Mod de preparare: cele zece flori de soc se pun
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g piept de pui, 200 g paste farfalle, 2 dovlecei, 1 morcov, 3 rosii, 3 linguri ulei, opţional 50 g seminte de dovleac (decojite), busuioc, sare şi piper, după gust, 200 ml lapte batut sau iaurt, 2 linguri pasta de ardei rosii. Mod
01 Jun 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 dovlecei, 1 cutie de smantana, 1/2 pachet de unt, 1 legatura marar, sare Preparare: Dovleceii se spala, se curata, se taie cuburi nu prea mari, dupa care se calesc in unt topit. Se sareaza si se adauga smantana. Se lasa 15 minute la
dorohoinews.ro Ingrediente: 175 g couscous, 4 rosii. 4 cepe verzi, 4 linguri de pătrunjel, sare piper dupa gust, 3 linguri de ulei de masline, 3 linguri de suc de lamâie Mod de preparare: Couscousul se pune la înmuiat în apă fierbinte şi se lasă
dorohoinews.ro Indrediente: 8 oua, 10 cepe, 2 cutii de ciuperci la conserva, 2 legaturi de marar, 8 linguri scuturate de faina, 1 lingurita de piper, un praf de sare, 50 g ulei. Mod de preparare: Se taie ciupercile felii subtiri si se caleste ceapa tocata cam 10-15
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 grame macaroane, 2  linguri ulei de masline, 200 grame mazare, 2 morcovi, 500 grame ciuperci, 1 ceapa, usturoi, 300 grame rosii, sare, piper, 150 grame margarina, 10 linguri faina, 100 grame masline, o legatura de
dorohoinews.ro Ingrediente: 4  bucati ardei gras, 1 salata verde, 2 castraveti, 3  linguri ulei de masline, 1  legatura patrunjel, 10 grame leustean, otet, sare si piper. Mod de preparare: Se spala si se curata ardeiul de seminte, se taie in felii
18 May 2011
dorohoinews.ro O reteta modificata dupa ce am avut prin frigider. Se face rapid si se serveste alaturi de o salata verde Ingrediente: 6 oua, 3 cartofi, 200g branza, 3 fire de ceapa verde, 1 catel de usturoi tocat, 150g sunca, 2 rosii, sare, piper, ulei urmatoarele
16 May 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 500gr ficatei de pasare, mazare fiarta 500gr, 2 cepe mari, o lingura bulion, putin ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust. Mod de preparare: Se prajesc ficatei in putin ulei pana se rumenesc frumos. Dupa ce s-au prajit se scot pe
14 May 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 9 oua, 21 linguri de zahar, 21 linguri ulei, 21 linguri faina, 1 praf de copt Sirop: 25 linguri apa, 14 linguri zahar, 1 pachet unt, 3-4 linguri cacao Mod de preparare: Se bat albusurile cu zahar,se adauga galbenusurile frecate cu ulei,f
13 May 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: o ceapa mare, 5 cartofi, 2 oua, 100gr smantana, kaizer afumat, cascaval, unt, piper, sare Mod de preparare: Cartofii se taie rondele cam de un deget si se pun la fiert in apa cu putina sare. Nu se fierb complet ci cam jumatate din
dorohoinews.ro Ingrediente: 6 galbenusuri;  100 g zahar;  6 linguri cu esenta de cafea neagra;  200 g unt. Mod de preparare: * Galbenusurile se amesteca bine cu zahar, se adauga esenta de cafea si se pune la foc amestecand mereu pana se ingroasa.
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 crema de ciocolata  care vine într-o cutie (contine pulbere si este pregatita în conformitate cu instructiunile 2 cesti (16 uncii) de lapte 100 de grame de ciocolata 150 de grame de unt topit 200 de grame de biscuiti dulci
dorohoinews.ro Ingrediente: 7 oua, 1 pahar (mediu) zahar, o jumatate de lamaie, 1 pahar (mediu) de ulei, 250 gr faina, 200 gr ciocolata de menaj, 1 plic de praf de copt. Mod de preparare: Amesteci galbenusurile cu zeama de la jumatatea de lamaie. Peste ele adaugi
05 May 2011
dorohoinews.ro Ingrediente 2 oua 7 linguri ulei 200 g iaurt / lapte batut / sana 350 g faina 2 lingurite praf de copt 80 g zahar virf de cutit sare 12 lingurite gem Mod de preparare Se amesteca ouale, uleiul si iaurtul, iar separat se amesteca faina,
dorohoinews.ro Ingrediente 4 cotlete de porc 200 ml iaurt un castravete frunze de marar 2 catei de usturoi o crenguta rozmarin are si piper dupa gust Mod de preparare Cotletele se spala, se condimenteaza si se frig pe gratar, iar cand sunt rumenite,
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g brânză de vaci, 150 g zahăr, un praf de sare, trei pliculeţe de zahăr vanilat, două linguriţe de bicarbonat de sodiu (stinse cu zeama de la un sfert de lămâie), două ouă, o sticluţă de esenţă de rom, 300 g făină,
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de usturoi 250 g branza proaspata de vaci 100 ml smantana sare si piper negru proaspat macinat 2 linguri de verdeata proaspata Mod de preparare: Spala 1 kg cartofi si fierbe-i la foc mic, in apa cu sare, timp de 25
dorohoinews.ro Cine a spus ca de Paste nu ne putem rasfata din plin cu bunatatile traditionale, fara a avea probleme digestive? Secretul consta in faptul ca trebuie sa acordam o atentie sporita alimentatiei in zilele de Sarbatoare, mai ales ca a fost o perioada lunga
retete culinare de la 4521 la 4540 din 4614
<<<222223224225226227228229230231>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web