Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Ingrediente: 4 pulpe fierte; 300 g ciuperci proaspete; 1 ceapa mica; 1 ceasca supa de carne; 1 lingura faina; 300 g smantana; sare, piper, marar si patrunjel proaspete. Mod de preparare: Fierb pulpele. Calesc ceapa, adaug ciupercile date pe robot,
11 Feb 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru această reţetă nu o să dau cantităţi pentru că fiecare foloseşte atâţia cartofi cât are nevoie. Mod de preparare: Se spală şi se curăţă cartofii, se taie rondele şi se pun într-o tavă pe hârtie
dorohoinews.ro Ingrediente: 300 g bucatele de biscuiti cu ciocolata (sau vanilie) 1/2 cana unt, topit 650-700 g crema de branza, la temperatura camerei 400 g ciocolata alba, taiata bucatele 1 cana zahar 1/4 lingurita sare 4 oua mari 1/2 cana frisca 1 1/2 lingurita
dorohoinews.ro ngrediente pentru sos: 2 linguri de smântână 2 linguri de muştar Sare şi piper după gust Mod de preparare: Carnea roşie se prăjeşte într-o tigaie cu câteva linguri de ulei de măsline. Când este gata, se aşază
dorohoinews.ro Ingrediente: 6 mere, sănătoase, nu prea mari zahar scorţişoară un ou foietaj Dacă nu vrei să cumperi foietaj, iată cum prepari aluatul: ceaşcă de caimac (smântână de pe lapte fiert); o ceaşcă de faina; unt proaspăt
dorohoinews.ro Ingrediente: 250 grame spaghete, 200 grame kaizer, 250 grame ciuperci, 200 grame bullion, 1 rosie, 1 ceapa, 2 catei usturoi, oregano, sare, busuioc, 1 foaie de dafin, 4 linguri ulei, 250 ml apa, cascaval ras. Mod de preparare: Se fierbe apa cu sare
dorohoinews.ro Ingrediente: 400 g carne tocata din piept de pui, 1 cescuta orez, 20 g unt, 50 g smantana, 2 oua, 1 lingura faina, 200 ml lapte, sare, zeama de lamaie. Mod de preparare: Albusurile se amesteca cu orezul si carnea si se modeleaza perisoare de marimea
29 Jan 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g piept pui dezosat 3 oua 1 legatura ceapa verde 200 g faina 200 ml ulei pentru prajit 30 g mustar 20 ml sos de soia 10 ml vin alb sare, piper, pesmet optional: susan sau ulei de susan Mod de preparare: Puiul Shanghai
28 Jan 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 oua, 100 ml lapte, 150 g sunca, 1 ardei gras rosu, patrunjel verde, 100 g masline, 4 linguri ulei, 1 praf de copt, sare, piper, 1 cana faina. Mod de preparare: Ouale se mixeaza bine cu sare si piper, se adauga laptele, uleiul si faina
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 buc piept de pui, 100 gr piept de pui tocat, 2 oua, Ciuperci, Morcovi, 50 gr cascaval, 1 lingura pesmet, Verdeata, Condiment de pui, piper, ulei. Mod de preparare: Pieptul de pui dezosat se taie astfel incat sa se poata intinde o bucata
dorohoinews.ro Ingrediente:  pentru mamaliga: 350 g malai, 1/2 lingurita de sare, 1 litru si jumatate de apa, pentru bulz: 4 oua, 50 g unt, 150 g branza de burduf, 150 g branza telemea. Mod de preparare: Mai intai, preparam o mamaliga mai moale si fierbem ouale.
20 Jan 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 400 g biscuiti cu cacao, 200 g zahar pudra, 250 g unt, o ligura de cacao, un ou, 200 ml lapte, o lingurita esenta de rom, 200 g nuci pisate, frisca, ciocolata rasa. Mod de preparare: Se freaca intr-un castron inalt, untul impreuna cu zaharul
dorohoinews.ro Ingrediente: 400 g ciuperci 2 fire de patrunjel 2 linguri de ulei de masline 300 g de ceapa taiata in inele 500 g piept de pui taiat in bucatele (cuburi) sos alb (vezi reteta tot aici pe site) un pahar de vin alb (sec) 1 bagheta de paine Mod
dorohoinews.ro Ingrediente: 500g cartofi fierti, 100g cascaval, 50g unt, 1 vf cutit curry, patrunjel tocat Mod de preparare: Cartofii se taie cubulete, felii calzi, se amesteca cu untul taiat feliute, se orneaza cu patrunjel, sareaza, deasupra se rade cascaval sau
dorohoinews.ro Ingrediente: 300-400 g carne, 1/2 kg mazare boabe, 1/4 suc de rosii, 50 ml untdelemn sau 50 g unt, 25 g faina, frunze de patrunjel, telina si marar, 50 g ceapa, sare. Mod de preparare: Carnea se prajeste cu ceapa si grasimea de pui. Mazarea tinara
13 Jan 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 550 gr. faina, sare, 2 linguri zahar, coaja de lamaie sau portocala, o lingura de unt, maragrina sau grasime, drojdie cit o nuca (2 lingurite), 3 galbenusuri,1/2 litru lapte,zahar vanilat 2 linguri. Mod de preparare: Se dizolva drojdia,
dorohoinews.ro Ingrediente:1 kg varza murata, 4 carnati, 6 linguri ulei, 1 ceapa, 1 lingura bulion, sare, piper sau boia. Mod de preparare: In functie de cat e de sarata varza, o pui la desarat de seara sau doar cu cateva ore inainte. Apoi, o scurgi bine, o tai
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 cartofi fierţi, 200 g ficăţei de pasăre, 1 ceapă mică, sare, ulei. Mod de preparare: Se fierb cartofii în coajă, se curăţă şi se toacă mărunt cu un cuţit, împreună cu ficăţeii de pasăre prăjiţi. Sepune
09 Jan 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g carne de vitel vita sau porc, 3-4 oua, 100 g franzela, 100 g unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, sare, piper.   Mod de preparare: In 50 g unt se inabusa carnea trecuta prin masina de tocat de 2-3 ori. Restul de unt se topeste
dorohoinews.ro Un mic dejun consistent, gustos şi simplu de realizat, ideal pentru dimineaţa unei zile lungi.  Versatilă în ingrediente şi servire, omleta se poate transforma într-o gustare “la pachet” dacă o intercalaţi între
retete culinare de la 4561 la 4580 din 4598
<<<224225226227228229230>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web