Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Ingrediente zahăr 200g stafide înmuiate în rom 100g ouă 8 cremă mascarpone 300g brânză dulce de vaci 500g griş 4 linguri sare un praf zahar pudră 200g gălbenuşuri 2 margarină 125g făină 250g ou 1 migdale
20 Apr 2011
dorohoinews.ro Ingrediente vin alb sec 1 pahar costiţă afumată 200 gr morcov 1 bucata ceapă 1 bucata boia de ardei dulce 1 lingurita piper sare unt 100 gr carne de miel 1 1/2 kg cimbru 2 lingurite ţelină 1 bucata medie supă de carne 1 cana
dorohoinews.ro Ingrediente: branza de vaci 450g, faina 350g, zahar 150g, unt 150g, 100ml lapte, bicarbonate, sare si otet, stafide, coaja de lamaie, zahar vanilat, doua oua. Mod de preparare: Se bate untul margarina impreuna cu 50 de grame de zahar farin pana se
11 Apr 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 cepe, 200 g orez, 1 radacina telina, 2 cartofi, 2 morcovi, sare, piper, 150 g masline negre, 5 linguri pesmet, condiment Delikat, 2 legaturi patrunjel, 1 legatura marar, putina margarina, 2 linguri boia de ardei dulce. Mod de preparare:
dorohoinews.ro Aceasta reteta poate fi gustare sau aperitiv. Asigura 1/5 din necesarul zilnic; este o sursa buna de vitamina C si acid folic. Ingrediente: o conopida mare, desfacuta in buchetele, ulei de floarea-soarelui, pentru prajit PENTRU PANE 85g de faina,
dorohoinews.ro Pentru ca simtim nevoia sa mancam si ceva dulce, m-am gandit sa impartasesc cu dumneavoastra urmatoarea reteta, care se face destul de repede si nu este chiar atat de costisitoare. Pentru preparare avem nevoie de urmatoarele ingrediente: - 500 gr. biscuiti
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg ciuperci, 400g masline, 3 cepe, 400 ml suc de rosii sau 500 g de rosii, 100 ml vin alb, 200 ml ulei, patrunjel, piper, 1 foaie de dafin, 1/2 lamaie mare, fara coaja. Mod de preparare: Ciupercile se spala si se curata, apoi se stropesc
dorohoinews.ro Ingrediente: 300 g fasole alba uscata, 1 chifla muiata in apa, faina sau pesmet, ulei, sare, patrunjel tocat, pastarnac, morcov, ceapa, foi de dafin, usturoi, piper. Mod de preparare: Fasolea se lasa din ajun intr-un vas cu apa pentru a fierbe usor.
04 Apr 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 5-6 cartofi, 3 morcovi, 3 ardei grasi, 1 dovlecel, 1 conopida, 1 varza mica, 300 g fasole verde, 1 telina mica, 100 ml bulion, 3 cepe, 4 rosii, 1 pahar ulei, 3 legaturi patrunjel verde, sare, piper. Mod de
dorohoinews.ro Ingrediente: o conopida potrivita; 1 radacina de patrunjel; 1 morcov, 1 ceapa, 3 cartofi; 1 legatura de patrunjel sau de marar; jumatate de lingurita de chimen; sare si piper; 1 ardei gras; 4 linguri de ulei; 2 l de apa. Mod de preparare: Se spala
02 Apr 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 1kg urzici, 1 ceapa, 2 linguri faina, 1 radacina hrean, 1 legatura marar, ulei, sare, piper. Mod de preparare: Dupa ce urzicile au fost curatate si spalate in mai multe ape, sunt puse la fiert. Se fierb timp de 25 min. Dupa ce au fost
dorohoinews.ro Ingrediente: - 1 pachet margarina; - 5 linguri cu apa; - 1 lingura cu otet; - putina sare; - faina cat cuprinde. Mod de preparare: Se face un aluat de consistenta potrivita. Se imparte in 10 parti egale. Fiecare parte se intinde in forma
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g spaghete, 4 capatani de usturoi, 4 linguri ulei masline, mustar, 1 lamaie, piper negru, 2 dovlecei, 300 g ciuperci, suc de rosii. Mod de preparare: Se curata usturoiul, se toaca marunt si se pune in hartie de aluminiu in cuptor ca
28 Mar 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: Blatul: o cană făină de grâu, 50 ml apă, 3 linguri ulei Maiaua: un plic de drojdie, o lingură făină, o linguriţă zahăr, o lingură apă, sare, piper Ingrediente topping: 200 g ciuperci, o cutie de porumb, ardel roşu si verde,
25 Mar 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g rosii, sare, piper, 1 lingura patrunjel verde tocat, 3 linguri ulei de masline, 1 capatana usturoi, 500 g file de peste. Mod de preparare: Spalam rosiile, le taiem felii si le aseazam intr-o forma unsa (rezistenta la foc). Punem
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 cartofi medii, ciuperci, o ceapa medie, 2 catei de usturoi, o crenguta de rozmarin (daca va place aroma), cascaval de post (50-100 gr), sare, piper - dupa gust     Preparare: Cartofii se spala bine si se pun pe gratarul
dorohoinews.ro Ingrediente: - 1 pachet margarina; - 5 linguri cu apa; - 1 lingura cu otet; - putina sare; - faina cat cuprinde. Mod de preparare: Se face un aluat de consistenta potrivita. Se imparte in 10 parti egale. Fiecare parte se intinde in
20 Mar 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 400 g gem, 1 cana de zahar, 10 linguri ulei, 3 linguri cacao, margarina, 1/2 cana apa, bicarbonat dizolvat in otet, 1 cana faina, sare. Mod de preparare: Se amesteca gemul cu 1 cana de zahar si se freaca pana la topire, se adauga uleiul
19 Mar 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 8-10 cartofi mijlocii, 4 linguri verdeata proaspat toccata (usturoi verde, patrunjel, hasmatuchi, cimbru, busuioc, rozmarin), un varf de cutit de nucsoara pisata, sare, piper negru proaspat macinat, ulei, oregano pentru decor. Mod de preparare:
18 Mar 2011
dorohoinews.ro Ingrediente: 200 g fasole fiarta, o ceapa, un gogosar in otet, 1 castravete proaspat, 100 g masline, o lingura mustar, 2 linguri maioneza de post, sare, piper, 2 linguri ulei. Mod de preparare: Fasolea fiarta se lasa la strecurat. Se taie marunt ceapa,
retete culinare de la 4541 la 4560 din 4614
<<<223224225226227228229230231>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web