Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Ingrediente: 200 g. aluat de foitaj Linco/Morarita. 220-250 g. file de cod sau pastrav 1 lingurita suc de lamaie 50 g. smantana groasa sare si piper dupa gust 1 galbenus o lingura lapte caldut Mod de Preparare: Incepeti prin a decongela, la
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg carne tocata  5-6 cartofi mari  3 cepe uscate  1 legatura marar  4 rosii mari  2 oua in compozitie 2 oua pentru uns deasupra  sare  piper  condimente Mod de Preparare: Carnea tocata
01 May 2017
dorohoinews.ro Ingrediente: 100 g zahar 200 g faina 1/2 lingurita praf de copt un ou esenta vanilie 115 g unt Ingrediente pentru stratul de fructe: 70 g zahar 600 g capsune 2 linguri amidon Mod de preparare: Toaca grosier capsunele si amesteca-le cu amidonul
dorohoinews.ro Ingrediente: 8 copanele de pui, 8 felii de bacon, sare, piper, ulei. 2 catei de usturoi, 1oo ml vin alb. Mod de Preparare: Copanelele se spala, se usuca si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-un vas termorezistent pe care il ungem cu putin
dorohoinews.ro Ingrediente: 3 dovlecei  4 rosii  o ceapa, 2 catei de usturoi, 3 cartofi, o legatura de marar, o legatura de patrunjel, sare, piper, 150 ml lapte, 150 ml smantana, 150 g branza  4 oua, 1/2 lingurita de nucsoara, 2 linguri
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 grame foi de plăcintă subţiri; 450 grame de zahăr; 200 grame de nuci măcinate; 125 grame de unt; O lingură cu zeamă de lămâie; 50 ml de ulei. Mod de preparare: Pentru sirop: Puneţi 130 ml de apă într-o
dorohoinews.ro Ingrediente: pentru foi:  250 g faina 1 lingura cacaua 1 ou intreg  1 lingurita amoniac sau praf de copt 100 g zahar 1 lingura cu untura un pahar cu lapte pentru blat: 5 oua,  5 linguri cu zahar  1/2 praf de copt  5
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 pachet de foietaj (400 g), 400 g cârnăciori mici şi subţiri; pentru uns şi decor: un gălbenuş, 4 linguri de lapte. Mod de Preparare: se pregăteşte compoziţia cu care se ung cârnăciorii. Se pune gălbenuşul
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg carne de vitel cu os 3-4 cartofi 2 morcovi 1 radacina de patrunjel 1 pastarnac 1 ceapa 1/2 telina mica 1 ardei gras 4-5 linguri pulpa de rosii 1 L bors 1 ou 2-3 linguri smantana sare, piper Mod de Preparare: Speli bine
dorohoinews.ro Ingrediente: 200-250 g. carne de pui 500 g. cartofi 100 g. mere 100 g. telina 200 g. maioneza 50 g. mustar sare, piper 50 g. coniac  4-5 oua fierte Mod de Preparare: Vesnica poveste de inceput, despre gradina noastra minunata acum a venit
dorohoinews.ro Ingrediente: Un pui întreg de 1,6 kg, 1 kg de cartofi, 2 căpățâni de usturoi, 100 ml vin alb, 100 ml supă de pui/legume, unt, 2 fire rozmarin, 6 frunze dafin, o lămâie Mod de preparare: Se încinge cuptorul la 160
dorohoinews.ro După Paște, se întâmplă să rămânem cu o mulțime de ouă vopsite pe care nimeni nu le mai mănâncă. Fiind păcat să risipim mâncarea și să o aruncăm, ne-am gândit să vă împărtășim câteva soluții
dorohoinews.ro Ingrediente: 2-3 capatani de salata, 2-3 catei de usturoi sau 2-3 fire usturoi verde, 3-4 lg ulei, sare, piper, 1 lingurita boia de ardei, vreo 5 oua, 2oo ml smantana mai acrisoara, 1 lg otet optional. Mod de Preparare: Se curata si se spala
19 Apr 2017
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 conserva ton bucati 300 ml iaurt cremos 1 ceapa rosie 2 morcovi potriviti ca marime 1 mar 50g cascaval 1 out fiert tare maioneza preparata dintr-un ou sare, piper cateva fire de sofran Mod de Preparare: Tonul se scurge de ulei,
dorohoinews.ro Ingrediente: 4-5 morcovi 1/2 radacina telina mare 1 radacina patrunjel 1 mar 1 ardei capia 300 gr maioneza de casa sare si piper dupa gust Mod de Preparare: Morcovul, telina, patrunjelul, marul se curata de coaja, se spala si se rad pe razatoarea
dorohoinews.ro După sărbători, cei mai mulţi râmân cu foarte multă mâncare, cu care nu ştiu ce să facă. Dacă sarmalele şi cârnaţii pot fi congelaţi, cozonacul uscat reprezintă de fiecare data o problemă.  MasterChef-ul Alexandru
dorohoinews.ro Pentru a te bucura de un orez gatit perfect, in orice combinatie de alimente, trebuie sa acorzi importanta catorva elemente, cum ar fi cantitatea de apa folosita la fierbere, recipientul in care il gatesti, dar si pregatirea acestuia pentru momentul fierberii.
dorohoinews.ro Ingrediente: 750 g carne de miel cu sos 8 legaturi ceapă verde 5 legaturi usturoi verde 2 linguri bulion 100 ml ulei 1 lingurita condimente pentru miel Mod de preparare: În ulei încins se prajeste pe toate parţile carnea de miel.
dorohoinews.ro Ingrediente: Crusta: 100 g unt 2/4 pahar zahar 1/4 pahar cacao 1/2 pahar de faina 2 linguri de amidon 1 plic praf copt 8 linguri lapte 1 ou Umplutura: vanilie 1 pachet de branza dulce (250g) 1 ou 1/2 ceasca zahar Umlutura de ciocolata: 1
dorohoinews.ro Ingrediente: 250 g sunca de Praga sau jambon 1 ardei rosu mare 300 g faina 1 pliculet cu drojdie uscata 250 ml smantana 125 g unt topit 1 ou 60 g cascaval ras sare, piper, ulei pentru forme 1 ou pentru uns desupra Mod de Preparare: Sunca
retete culinare de la 2541 la 2560 din 4617
<<<123124125126127128129130131132133>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web