Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Ingrediente: 3 linguri făină 2 dovlecei mici 1 ou mărar 2 căţei usturoi piper sare ulei pentru prăjit Mod de preparare: Dovleceii i-am curăţat de coajă, i-am ras prin răzătoarea cu ochiuri mari, apoi am presărat puţină sare şi
dorohoinews.ro Ingrediente: aprox. 1 kg carne de vita sau de porc, 500 g sos de rosii pentru friptura, o cutie de ciuperci sau piure de cartofi, patrunjel verde pentru decor, sare, piper, condimente, un pahar de vin, ulei. Mod de Preparare: Asadar mai intai
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g piept de pui dezosat 50 g unt 200 ml smantana lichida pentru gatit 75 ml vin alb sec 12 g faina 1 galbenus patrunjel verde marar verde sare Mod de Preparare: Se taie pieptul in felii potrivite. Verdeata se toaca marunt.
26 Jan 2017
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 felii de cascaval (de 1 cm grosime) 2 oua Sare Faina Pesmet ulei pentru prajit Mod de Preparare: Cele 2 oua le batem cu un praf de sare. Tavalim felia de cascaval prin faina, oua, pesmet si iar oua. Punem tigaia cu putin ulei la
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g farfalle, 210 g ciuperci feliate din conserva, 400 g rosii decojite, 165 g cascaval, 1 cub maggie gaina, sare. Mod de Preparare: Se fierb pastele in apa cu sare si putin ulei. Cand sunt gata se scurg, se clatesc cu apa rece
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru aluatul de tarta (crusta): 500 gr faina 60 gr unt foarte rece 1 ou 1 lingura de otet Un praf de sare Apa rece (aprox. 50 ml cat sa lege ingredientele) Pentru umplutura: 100 gr kaiser (taiat marunt) 2 ciuperci champignon
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 gr de ficat propaspat de pui 1 ceapa taiata marunt 2-3 catei de usturoi tocati feliute 1 ceasca de apa sau mai bun ar fi vin alb sare piper cimbru sau busuioc uscat 1 lingurita boia de ardei iute Mod de Preparare: ficatul de
dorohoinews.ro Ingrediente: 7 cartofi mari rosii (7-8) 1/2 kg carne tocata amestec (puteti folosi carne tocata - de pui, porc, vita) 200 ml sos de rosii 1 ceapa rosie 2 catei de usturoi (2-3) 2 frunze de dafin Sare Piper Busuioc Boia dulce Mod de Preparare:
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 verze proaspete 600 gr carne porc (taiata cubulete) 150 gr adrei gras (taiat marunt) 2 cepe (taiate si ele marunt) Suc acrisor de rosii (bulion) 3 linguri de ulei (3/4) Pentru condimente: Sare Piper Boia Cimbru Busuioc Foi
20 Jan 2017
dorohoinews.ro Ingrediente: 200 g unt gras la temperatura camerei; 60 g zahăr pudră; 1 plic zahăr vanilat; 1 linguriță esență sau extract de vanilie; 260 g făină; 1/2 linguriță sare; Mod de Preparare: Se bate untul până devine cremos, apoi
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 Kg de file de porc (merge si spata, pulpa, cotlet sau muschiulet) 300 ml de bere 3 cepe (curatate si spalate) 2 ardei grasi colorati (curatati si spalati) 2 rosii decojite 4 castraveciori murati 5 linguri cu smantana 2 cuburi de
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 verze potrivite 1 ceapa mare 300 gr kaizer afumat 300 ml bors de putina 2 linguri bulion cimbru sare, piper marar Mod de preparare: Tocam ceapa marunt si o calim in ulei doar pana incepe sa devina translucida. Adaugam kaizerul
dorohoinews.ro Ingrediente: Blat: 1 conopidă mare; 3 ouă; 3 linguri mozzarella rasă; sare; Toppinguri Aici alegeți după bunul plac, eu vă voi spune ce am ales eu astăzi; 150 g mozzarella; 200 g pastă de tomate sau ketchup; 5-6 felii de salam picant
dorohoinews.ro Ingrediente: 3 morcovi 3 rădăcini de păstârnac (pătrunjel) 2 cartofi 1 jumătate de varză (mică) 2 cepe (sau 1 fie de praz frumos) Dovlecel Ardei gras (puțină conopidă daca aveti prin frigider) 3-4 linguri de smântână 2
15 Jan 2017
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 pui 50 gr unt, dar si ulei este foarte bun 3 catei de usturoi pisati bine (pasta) 1 lingura de ghimbir ras 1 lingurita miere sare, piper, boia, busuioc uscat, rozmarin, 2 foi de dafin Mod de Preparare: Se spala puiul bine, indepartandu-se
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru chiftelute 1 kg file de peste 2 linguri patrunjel tocat 2 linguri coriandru, verde, tocat 1 ardei rosu, copt 1 ardei iute 50 g franzela 1 lingura otet 1/2 lingurita chimen turcesc (pudra) -1/2 lingurita ginger (pudra) 1/2
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 cartofi mari, 2 morcovi, 1 ceapă, 150 g mazăre, 100 g porumb, 2 ouă fierte tari, o lingură oțet, sare, piper, maioneză dintr-un ou, măsline pentru ornat Mod de Preparare: Se fierb cartofii și morcovii curățați de
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg varză murată, 1 kg ciolan afumat fără os, 2 linguri boia dulce, 1 ceapă, 2 linguri ulei, 200 ml suc de roșii, 100 ml apă, 10 boabe piper negru, 1 legătură mărar. Mod de Preparare: Dacă aveți o oală de pământ
dorohoinews.ro Ingrediente: 250 g braza de burduf 1/2 canita de faina sare/piper 1/4 lingurita bicarbonat 1 ou Mod de Preparare: Amestecati bine toate ingredientele si formati in palma bilute de aprox 3 cm diametrul fiecare. Dati-le prin faina si prajiti-le
dorohoinews.ro Ingrediente: 6 oua 2 linguri de cacao 4 linguri de faina 6 linguri de zahar 1 lingura de ulei 1/2 praf de copt 1/2 lingurita otet 4 linguri de stafide (optional lasate 2 ore in apa cu esenta de lamaie) coaja de lamaie 1 unt 300 g zahar 1 budinca
retete culinare de la 2621 la 2640 din 4604
<<<127128129130131132133134135136137>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web