Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Ingrediente: 200 g zahăr 200 g unt 25 g drojdie coaja de lămâie şi portocală 1 kg brânză de vaci 2 linguri smântână 2 linguri făină 4 ouă 250 g zahăr 200 g stafide 2 pliculete zahăr vanilat coajă de lămâie
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 pulpă de miel (de preferat pulpa din spate) 2 kg cartofi noi 6-7 caţei mari usturoi 1 pahar mare vin alb 1 cană de apa 50 ml ulei de măsline sau floarea soarelui 2-3 crenguţe rozmarin 2-3 crengute măghiran proaspăt sare piper Mod
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru aluat: 80-100 g. prune uscate 6 - 7 linguri rom 200 g. ciocolata cu lapte 100 g. unt 4 oua 150 g. zahar 200 g. migdale macinate 1 lingurita praf de copt 1 praf de sare 2 pliculete zahar vanilat Pentru glazura: cateva
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g brânză de vaci proaspătă 2 liguri zahăr pudră 4 ouă 3 linguri de lapte stafide un praf de sare rom sau esență de rom 1 lingură de griș 30 g unt topit Mod de Preparare: Puneți stafidele la inmuitat în
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg măruntaie de miel - ficat, plămâni, inimă, rinichi, splină 150 g unt sărat 2 cepe mari 6 ouă mari 3 legături de ceapă verde, tocate mărunţel 3 legături usturoi verde, mărunţit 100 g smântână 1
dorohoinews.ro Ingrediente: ciuperci, 200 gr piept de pui, 1 ceapa verde, 1/2 ardei capia rosu, 1 rosie, sare, piper, boia de ardei, ulei, cascaval. Mod de Preparare: Curatam ciupercile, taiem coziile si tocam marunt, taiem legumele si pieptul de pui marunt...
dorohoinews.ro Ingrediente: 225 g faina 65 g unt 1 lg sare 1 lg praf copt 40 g cascaval ras 150 ml lapte pentru deasupra 2 lg lapte cascaval ras Mod de Preparare: Intr-un castron punem faina, sarea si untul rece, taiat cubulete. Amestecam si apoi adaugam
dorohoinews.ro Ingrediente: 700 g. cartofi  3, 4 oua 250 g. carnati Trandafir sare, piper  5,6 linguri ulei de masline 1 ceapa rosie 2 linguri otet din vin alb 80 g. castraveciori murati 2 fire de ceapa verde, taiata marunt Mod de Preparare: Spalati
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 foi de aluat foitaj 2 linguri unt nesărat 2 linguri făină 240 ml lapte cald 1 praf de sare piper negru măcinat, după gust nucşoară măcinată, opţional 220 g şuncă presată, tăiată cubuleţe 2 căni de spanac proaspăt,
02 Apr 2017
dorohoinews.ro Ingrediente: 2-3 morcovi mari 4 cepe mari 2 dovlecei mai subtiri (cu samburi cat mai mici si putini) 1 ardei gras rosu, mare 1 ardei gras verde 200 g. mazare din conserva 1\2 punga cu granule de soia 1 cana (250ml.) cu orez 2 legaturi de marar 2
01 Apr 2017
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru aluat: 120 g. zahar pudra 200 g. faina 125 g. unt 30 g. cacao 2 linguri apa un praf de sare Pentru crema: 3 oua 240 g. zahar 100 ml. rom sau 2 sticlute esenta de rom 125 g. migdale macinate Mod de Preparare: Framanta,
dorohoinews.ro Ingrediente: Blat: 7 oua, 7 linguri faina, 100 g zahar, 1 plic praf de copt, 2 linguri cacao, 1 esență de vanilie, sare. Crema: 1 plic budinca de cocos, 500 ml lapte, 150 g zahar, 1 plic gelatina Decor: 280 g ciocolată cu alune, 500
dorohoinews.ro Ingrediente: afumatura 1/2 kg fasole galbena 3 morcovi 5 rosii o legatura de leustean 1 frunza de dafin sare, piper boabe Mod de Preparare: Am pus afumatura la fiert in 4 L de apa in care am adaugat o lingurita rasa de sare, vreo 8 boabe de
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru aluat ai nevoie de: 300 g faina 70 g margarina 1 ou 100 g branza de burduf 2 linguri smantana sare 1 plic praf de copt. Pentru umplutura ai nevoie de: 700 g spanac 1 ceapa 3 catei usturoi 200 g branza de vaci 100 g
28 Mar 2017
dorohoinews.ro Ingrediente: ciuperci (champignon) oua faina alba pesmet  ulei sare piper Mod de preparare: Se aleg ciuperci mari si sanatoase. Se curata de pielita, se indeparteaza codita, e spala si se presara cu sare si piper. Se lasa cam o jumatate
27 Mar 2017
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 gr Mascarpone 5 linguri Nutella sau Finetti 350 gr biscuiti cu unt sau Petit Beurre 300 ml cafea 50 gr nuci pisate Mod de Preparare: Se face crema amestecand Mascarpone si Finetti\Nutella. Se umplu biscuitii cu crema, 2 cate 2
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru blat: 125 g. unt 500 g. iaurt 4 oua 250 g. zahar esenta de vanilie 500 g. gris 1 pliculet praf de copt (10 g.) Pentru sirop: 200 ml. apa 100 g. zahar zeama de la o lamaie 5-6 linguri fulgi de cocos Mod de Preparare:
dorohoinews.ro Ingrediente: 1, 2 kg. crap 500 g. ceapa 1 morcov mare 1 telina potrivita  1 patrunjel mic  1/4 varza dulce 3-4 cartofi 4-5 rosii 1 vanata 1 dovlecel 1/2 conopida medie  100 g. bame  8 ardei  250-300 ml. ulei sare Mod
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 Kg mere, 200 g făină, 200 g gris, 200 g zahăr, 50 g margarină. Mod de preparare: Se unge o tavă cu margarină. Se amestecă făină cu grisul şi zahărul, fără apă. Se aşează uscate în tavă într-un strat
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 dovlecei 200 g. telemea  3 oua 1 lingura crema de branza Almette/Philadelphia 2 linguri smantana 1 legatura marar sare Mod de Preparare: Se spala dovleceii si cu ajutorul cutitului de curatat legume se taie felii foarte subtiri,
retete culinare de la 2561 la 2580 din 4617
<<<124125126127128129130131132133134>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web