Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Ingrediente: 15 gr de unt 1 strop de ulei de măsline 3 pulpe de pui sare piper cimbru 100 ml de apă Sosul: 15 gr de unt 1 strop de ulei de măsline 1 ceapa 500 gr ciuperci champignons 250 gr spanac proaspat (sau congelat) 400 ml smantana
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 oua 90 gr zahar 70 gr faina 200 gr oua de ciocolata 140 gr unt Mod de Preparare: Preincalziti cuptorul la 180°C. Frecati ouale cu zaharul, incorporati faina. Topiti ouale de ciocolata si incorporati-le in preparat. Varsati compozitia
dorohoinews.ro Ingrediente: 350 gr de legume (morcovi și dovlecel) 1 ceapă galbenă (mică) 100 gr smântână de smântână 1 lingură amidon de porumb 2 ouă 40 g cașcaval ras Câteva frunze de pătrunjel 1 strop de ulei de măsline Sare Piper Mod
dorohoinews.ro Ingrediente:  150 grame spanac crud 2 linguri ulei masline 200 grame branza Mozzarella rasa 2 legaturi ceapa verde 6 oua Sare Alte mirodenii Mod de Preparare: Incalziti cuptorul la 190 grade celsius. Ungeti cu ulei un vas de Yena. Intr-o
dorohoinews.ro Ingrediente: 450 gr biscuiti Oreo 50 ml lapte 50 gr unt moale 70 ml smantana lichida 70 gr ciocolata neagra nuca de cocos rasa (optional) Mod de Preparare: Separati crema de biscuiti. Tocati biscuitii pentru a obtine o pudra. Incalziti smantana
27 Apr 2023
dorohoinews.ro Ingrediente: 200 gr spaghete 200 ml sos de rosii 1 bila de mozzarella (cu putina apa) 12 măsline negre Câteva frunze de busuioc proaspăt Sare O jumătate de ceapă (mică) Mod de Preparare: Aduceți o oală cu apă și sare la fiert.
dorohoinews.ro Ingrediente: 2-3 foi de napolitana 200 g zahar (sau dupa gust) 150-200g unt 200 g de nuca in loc de nuca se poate pune si alune esenta de rom (dupa gust) Mod de Preparare: Intr-un castron se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga nucile macinate
dorohoinews.ro Ingrediente: Baza: 300 gr de biscuiți digestivi 125 gr unt nesărat Caramel toffee: (sau 200 gr caramel cu unt sărat din comerț) 75 gr de unt 75 gr zahăr 1/2 cutie de lapte condensat îndulcit (200 g) Ganache-ul: 200 gr ciocolată
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg pulpa de porc cimbru salvie tocata sare piper supa de carne din cub 200 ml bere piure de cartofi ulei de masline Mod de Preparare: Pulpa se cureti de pielite, se sterge prin tamponare cu un servet de bucatarie si se leaga
dorohoinews.ro Ingrediente: 180 gr paste (paccheri) 100 gr ton în suc propriu Sucul de 1/4 lămâie 80 gr fistic (decojit) 2 linguri ulei de măsline extravirgin Ceapă (după gust) Mod de Preparare: Puneți apă cu sare la fiert într-o cratiță.
dorohoinews.ro Ingrediente Pentru baza: 125 gr biscuiti petits beurre 80 gr unt Pentru umplutura: 450 gr crema de branza philadelphia 200 gr mascarpone 150 gr zahar 50 ml de smantana lichida 2 foi de gelatina 200 gr oua de ciocolata (mici) Pentru decor: 200
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 conopida 1 praz 3 oua 250-300ml smantana 125ml frisca lichida (neindulcita) sare, piper mozarella Mod de Preparare: Fierbem conopida timp de 5-7 min in apa cu sare. O scurgem si o scoatem pe un platou. Desfacem buchetelele de
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 cepe rosii + 4 oua 240 g ton bucati, in suc propriu cateva frunze de patrujel 1 lingura cappere otet de vin alb ulei de masline sare, piper Mod de Preparare: Fierbeti ouale intr-o cantitate mare de apa si putina sare, pentru
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 pulpe de rață a câte 250 de grame/bucată 2 portocale de mărime medie 2-3 căței de usturoi sare grunjoasă și piper negru proaspăt râșnit opțional, 1 rămurică de rozmarin sau cimbru, ce preferați/aveți la dispoziție opțional,
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 cutie mica de mazare cu morcovi 100 g mazare 3 morcovi fierte 100 g paste scurte 100 g porumb dulce sucul de la 1/2 lamaie 1 ceapa verde 1 lingurita de ulei de masline / de floarea soarelui Mod de Preparare: Incepem prin a fierbe
dorohoinews.ro Ingrediente pentru 2 portii: o ceapa mica putin ulei o cutie 250 gr mazare Bonduelle (dupa ce s-a scurs lichidul) o lingurita legume deshidratate (sau vegeta, caz in care nu se mai adauga sare ) 2 cani de apa sare dupa gust Mod de Preparare:
16 Apr 2023
dorohoinews.ro Ingrediente: 50 g telemea 100 g cascaval 2 oua 1 lingura faina sare si piper 4 linguri pesmet ulei pentru prajit Mod de Preparare: Telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mici se amesteca cu un ou, sare si piper dupa gust. Se adauga
dorohoinews.ro Ingrediente primul strat: 4 oua 150 g zahar 2 plicuri de zahar vanilat 3 linguri faina 600 g branza de vaci data prin sita pentru o textura mai cremoasa 100 g stafide Ingrediente stratul 2: 4 galbenusuri 150 g zahar pudra un plic de zahar
dorohoinews.ro Ingrediente: 600 g brânză de vaci grasă 100 g smântână 6 ouă 300 g zahăr 6 linguri făină 180 g unt, la temperatura camerei 100 g stafide 1 praf de copt sare coaja rasă de la o lămâie mare 2 linguri esenţă
dorohoinews.ro Ingrediente -300 g de aluat de cozonac -250 g ciocolata neagra cu minimum 50% cacao -250 g mascarpone sau o smantana de casa foarte groasa -250 g unt cu peste 80% grasime -8 galbenusuri -150 g zahar -30 ml coniac -30 g amidon Mod de preparare: Aluatul
retete culinare de la 381 la 400 din 4620
<<<1516171819202122232425>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web