Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Ingrediente: 1/2 pepene verde (mic sau 1/4 dintr-unul mare) 1 avocado 100 g de feta 1/2 castravete Câteva frunze de mentă proaspătă 2 linguri ulei de măsline 1 lingura oțet balsamic Suc de 1/2 lime Mod de Preparare: Tăiați pepenele
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg cartofi 2 pachete unt sare piper usturoi granulat verdeata - optional Mod de Preparare: Curatam cartofii de coaja. Cu cat sunt mai lungi cartofii cu atat mai bine. II punem intr-o lingura si taiem felii subtiri. Lingura va
dorohoinews.ro Ingrediente: 225 grame unt 250 grame zahar 120 grame cacao 1 praf de copt 1 praf de sare 1 lingura esenta de vanilie 4 oua mari 200 grame faina 100 grame ciocolata neagra rupta in bucatele 100 grame zmeura proaspata Inghetata cu zmeura (sau
dorohoinews.ro Ingrediente: 300 g cireșe/ vișine din compot, 500 g cartofi, 75 g zahăr, 150 g pesmet, 100 g unt, 130 g făină, 30 g mălai, 1 ou.  Veți mai avea nevoie de 50 ml lapte, 20 m ulei, ½ linguriță cu scorțișoară un praf de
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 iaurt simplu 1/2 lamaie Sare Piper 3 gr patrunjel 1 castravete Mod de Preparare: Curatati castravetele de coaja si taiati-l in 4 pe lungime. Apoi taiati feliile in cubulete. Pregatiti sosul: amestecati un iaurt simplu cu sucul
dorohoinews.ro Ingrediente: 8 linguri de lapte condensat îndulcit 450 gr iaurt grecesc 400 ml smântână 30% grasime (foarte rece) 150 gr dulceață de zmeură 1 lingură de apă Mod de Preparare: Batem smântâna și punem deoparte.
dorohoinews.ro Ingrediente: 400 gr piept de pui (franjuri de pui) 2 iaurturi simple 2 catei de usturoi 1 lamaie netratata O mana de coriandru proaspat (sau patrunjel) Sare Piper Mod de Preparare - Pregatiti marinada: intr-un castron de salata, puneti iaurturile,
dorohoinews.ro Ingrediente: 150 grame spanac crud 2 linguri ulei masline 200 grame branza Mozzarella rasa 2 legaturi ceapa verde 6 oua Sare Alte mirodenii Mod de Preparare: Incalziti cuptorul la 190 grade celsius. Ungeti cu ulei un vas de Yena. Intr-o tigaie
dorohoinews.ro Ingrediente: 80 grame paste melcisori 200 grame conserva de ton scursa de ulei/suc propriu 1 morcov marime medie 1 tulpina de telina tocata marunt 80 grame maioneza 2 linguri suc de lamaie 3 castraveti lungi marime medie Sare Piper Mod de
dorohoinews.ro Ingrediente: 1ceapa mica tocata marunt 50 grame unt 1 lingura malai 120 ml apa 400 ml suc de rosii Diverse condimente: oregano, maghiran, etc. 1 legatura patrunjel 200 grame ton din conserva (scurs de ulei) 250 grame paste fusilli Sare Piper Sosul
dorohoinews.ro Ingrediente: Sos de tomate: 1 ceapa mica 60 ml ulei 2 catei de usturoi pisati 1 cutie rosii in bulion taiate marunt (800 ml) 1 lingurita oregano uscat Pentru pui: 4 piepti de pui file 2 oua 120 grame pesmet 200 grame parmezan ras 60 ml ulei 250
dorohoinews.ro Ingrediente: 350 de grame de făină albă; 4 lingurițe de praf de copt; 4 lingurițe de zahăr; 1 linguriță de sare; 500 de mililitri de smântână grasă. Mod de preparare: Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
dorohoinews.ro Ingrediente: 1kg de dovlecel 250 ml iaurt 50 ml ulei pesmet 50-70 g telemea mai uscata sare Mod de Preparare: Pesmetul se amesteca impreuna cu telemeaua rasa fin uleiul se incorporeaza in iaurt. Dovleceii se sterg cu un prosop absorbant apoi
21 Jul 2023
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 aluat sablée (de casă sau gata cumpărat) zahăr alb zahăr brun Mod de Preparare: Desfaceți aluatul. Presărați zahăr alb pe toată suprafața. Rulați din nou aluatul și lăsați-l la rece 10 minute pentru a se întări
20 Jul 2023
dorohoinews.ro Ingrediente: 50 g unt nesărat 150 g făină 50 g zahăr 1 pliculeț praf de copt un praf de sare 200 ml lapte 1 esență vanilie sau oricare alta 1 borcan compot piersici 720 ml Mod de preparare: Încălzește cuptorul. Pe aragaz,
dorohoinews.ro Ingrediente: 160 gr de orez 350 gr creveți (fierți) 1 dovlecel (aproximativ 300 gr) 1 rădăcină de ghimbir rasă (după gust) Ulei de măsline Piper semințe de susan Pentru marinada de creveți: Ghimbir proaspăt (o bucată de aproximativ
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 conopida marime medie 300 grame fusilli 200 grame branza cheddar rasa 120 grame sunca Praga taiata feliute sau bacon 50 grame faina 50 grame unt 1 lingurita rasa sare Piper dupa gust 1/2 lingurita nucsoara rasa 1 litru lapte 2
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 vinete mari 500 g carne tocată (amestec) 1 ceapă mare tocată mărunt 2 căței de usturoi zdrobiți o lingură ulei 1 conservă de roșii tocate (400g) 100 g parmezan ras 1 ou pătrunjel proaspăt tocat sare piper Mod de
16 Jul 2023
dorohoinews.ro Ingrediente: 7 caise 2 oua 100 ml de lapte de nuca cocos 1 pachet de zahar vanilat 50 gr de zahar 1 lingurita de rozmarin uscat Mod de Preparare: Taiati caisele in jumatate si scoateti samburele. Asezati bucatile taiate cu fata in sus intr-o
dorohoinews.ro Ingrediente: 1/2 pepene verde (mic sau 1/4 dintr-unul mare) 1 avocado 100 g de feta 1/2 castravete Câteva frunze de mentă proaspătă 2 linguri ulei de măsline 1 lingura oțet balsamic Suc de 1/2 lime Mod de Preparare: Tăiați pepenele
retete culinare de la 281 la 300 din 4610
<<<1011121314151617181920>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web