Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Forma de nuci o găsiţi fie în bucătăria bunicii, fie prin pieţe sau o puteţi chiar comandă online de pe anumite site-uri. Ingrediente pentru aluat: 200g de unt (preferabil cu 80% grăsime) 650g de făină (începe cu 600 de grame
19 Dec 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 10 ciuperci 100 g telemea 50 g unt 5 felii branza topita sau cascaval putin cimbru Mod de preparare: Ciupercile se curata, li se indeparteaza piciorusul si se spala, apoi se sterg bine cu un prosop absorbant de bucatarie, ca sa nu
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g fasole verde 2 oua 3 linguri pesmet 2 linguri suc de rosii sare, vegeta, piper patrunjel, marar Mod de Preparare: Fasolea se fierbe 8-10 minute in apa cu sare. Se pune intr-o sita si se lasa sa se scurga de apa. Ouale se bat
dorohoinews.ro Ingrediente: 8 pulpe de pui (partea sperioară, cu os şi piele) ulei de măsline sau unt, pentru prăjit 3 căţei de usturoi, mărunţiţi 250 ml vin alb o mânuţă de ierburi aromatice proaspete, mărunţite – salvie, pătrunjel, rozmarin,
16 Dec 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 120 g unt la temperatura camerei 80 g zahar un ou un plic zahar vanilat 150 g faina un praf sare un varf de cutit praf de copt 100 g nuci, alune, migdale usor prajite si tocate 1/2 borcan gem Mod de preparare: Se mixeaza untul
dorohoinews.ro Ingrediente: 325 g de făină, 200 g de unt, 125 g de zahăr, un plic de zahăr vanilat, două gălbenuşuri mari, un praf de sare. Mod de Preparare: Amestecă untul, făină, zahărul şi praful de sare. Adaugă gălbenuşurile şi continuă
14 Dec 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 20 ciuperci, 2 linguri pate 1/2 ardei gras rosu, ceapa verde, sare, piper, 2 oua, faina, pesmet Mod de Preparare: Ciupercile se spala, se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa. Se amesteca pateul cu ardeiul
13 Dec 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: Blat: 5 albusuri, 5 linguri zahar, 5 linguri faina, 40 g mac, 1 plic praf de copt, sare. Crema: 5 galbenusuri, 300 ml lapte, 200 g zahar, 1 lingura de faina, coaja de la o portocala, 1 plic zahar vanilinat, 2 linguri margarina. Decor: 90
dorohoinews.ro Ingrediente: 100 ml ulei; 100 ml apă; 500 g făină; 200 g nucă măcinată; 1 albuș; 2 ouă; 1 gălbenuș; 200 g zahăr pudră; 195 g dulceață de căpșuni; Sare. Preparare: Etapa 1: Se amestecă apa cu uleiul, zahărul, ouăle, gălbenușul
dorohoinews.ro Ingrediente foi: 1/2 kg de faina 200 g unt 2 oua intregi 250 g smanatana groasa 100 g zahar pudra 25 g drojdie proaspata un varf de cutit de sare coaja rasa de lamaie Umplutura: 500 g marmelada fina (eu am pus gem de caise) 400 g nuci macinate 200
dorohoinews.ro Ingrediente: jumătate de kg de fasole uscată 4-5 cepe mari 4 linguri ulei jumătate de căpățână de usturoi 2 linguri pastă de tomate sare piper Mod de preparare: Fasolea se pune la înmuiat în apă călduță cu câteva
09 Dec 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 g ciuperci 1 ceapa 3 catei usturoi 100 g branza topita 100 g cascaval 50 g unt 100 ml ulei de masline frunze de patrunjel sare piper Mod de Preparare: Se indeparteaza coditele ciupercilor si se spala atat ele cat si palarioarele.
dorohoinews.ro Ingrediente: 300 g soia hidratata, 4 cepe, o cana de fasole fiarta, un ardei gras, patrunjel taiat marunt, sare, piper, o cescuta boabe porumb, o lingurita rasa bicarbonat de sodiu stins cu zeama lamaie, 2-3 linguri gris, un catel de usturoi, 2
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru blat: 350 g zahar pudra 3 oua 1 si 1/2 lingura miere de albine cam 380 - 400 g faina 2 lingurite de praf de copt cca 200 ml lapte cca 60 g margarina Pentru glazura: 220 g zahar pudra 50 g cacao 220 - 250 ml lapte 200
06 Dec 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg cartofi 2 pungi soia marunta 2 cepe uscate 3 legaturi ceapa verde 2 legaturi patrunjel 2 legaturi marar 5 linguri bulion 1 ceasca ulei sare, piper Mod de Preparare: Curatam cartofi si ai punem la fiert,punem si soia la fiert
05 Dec 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 125 g orez 100 g mazare 100 g porumb dulce 100 g ardei rosu 1 lamaie, ulei, sare Mod de Preparare: Orezul se fierbe si se clateste cu apa rece pentru ca boabele sa nu se lipeasca. Mazarea se fierbe in apa cu sare sau in aburi. Cand
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 ficat mare de porc 3 inimi de porc 3 rinichi de porc 6 -10 oua 2 legaturi de ceapa verde 1 legatura de marar verde 1 legatura de patrunjel verde ½ lingurita de piper macinat ½ lingurita de boia de ardei iute 1 lingurita
dorohoinews.ro Cârnaţii fac negreşit parte din meniul românilor de pretutindeni, chiar dacă multe preparate occidentale sau mai moderne şi-au făcut loc în casele noastre. Oricât de mult am iubi bucătăriile din restul lumii, parcă tot
dorohoinews.ro Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă încep cu multă vreme înainte. Gospodinele întocmesc din timp meniul pentru masa festivă, însă nelipsitul preparat din fața familiei este salata boeuf. Nu ai cum să dai greș dacă
dorohoinews.ro Ingrediente: o mamaliga moale, moale, o ceapa, un catel de usturoi, mazare, cartofi, rosii, pastai, sare, piper, ciuperci Mod de Preparare: Se taie toate ingredientele in bucati potrivit de mari, intr-o cratita cu putin ulei se pune ceapa si
retete culinare de la 2661 la 2680 din 4604
<<<129130131132133134135136137138139>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web