Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Ingrediente: BLAT: 7 oua 200 g faina 150 g zahar 1 esenta vanilie 1 pliculet praf de copt 60g unt topit. GLAZURA: 200 g zahar 150 g unt 230 ml apa 150 g cacao 250 g nuca de cocos. Tava (30x19cm). Mod de Preparare: Mixam timp de 10 minute
dorohoinews.ro Ingrediente: 5 piepti de pui 1/2 ardei gras verde 2 rosii 150 g cascaval ras patrunjel verde delikat. Mod de Preparare: Se taie cubulete mici jumatatea de ardei gras si rosiile si se amesteca cu patrunjelul tocat marunt si cascavalul ras. Pieptul
dorohoinews.ro Ingrediente: aprox. 1 kg carne de vita sau de porc, 500 g sos de rosii pentru friptura, o cutie de ciuperci sau piure de cartofi, patrunjel verde pentru decor, sare, piper, condimente, un pahar de vin, ulei. Mod de Preparare: Asadar mai intai
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 dovlecei 2 morcovi medii 2 cepe un ardei gras 50 g smantana 2 oua 150 g sunca 200 g cascaval o legatura patrunjel 2 linguri ulei masline sare piper Mod de Preparare: Curatam si taiem lumele: cepele, dovleceii, morcovii rondele
dorohoinews.ro Maioneza se poate face și fără ulei și iese la fel de gustoasă, chiar mai sănătoasă. Iată cum o faci acasă. Ingrediente: 1 gălbenuș de ou fiert tare 1 gălbenuș crud 1 lingură muștar simplu 4 -5 linguri brânză de vaci Sare
dorohoinews.ro Ingrediente: 500-600 g piept de pui o bagheta 4 rosii o salata verde 200 g cascaval 3 bucatele usturoi sucul de la o lamaie sucul de la o portocala o lingurita zahar busuioc uscat cimbru uscat ulei de masline sare piper. Mod de Preparare:
dorohoinews.ro Ingrediente: 140 g faina 3 oua 40 g margarina Rama 100 g zahar 1 lingurita praf de copt 1 pliculet vanilie 2 mere mari un praf de sare 1/2 lingurita scortisoara  zahar pudra si migdale feliate pentru decor Mod de Preparare: Intr-un bol
13 Aug 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: un piept mare de pui fiert o telina potrivita castraveti murati jumatate de salata verde ardei gras pt decor sos remoulade sare piper ulei otet Mod de Preparare: Telina se da pe razatoarea mare. Se pune in bol. Apoi, de jur imprejur
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 fileuri de pastrav somonat ulei de masline sare, piper Mod de Preparare: Spalam rapid fileurile sub jet de apa rece dupa care le tamponam cu servetele absorbante pentru a indeparta excesul de apa. Le taiem in bucati portivite, saram
dorohoinews.ro Ingrediente: carne de pui ceapa morcov telina patrunjel verde 200 ml lapte 200 g smantana 3 galbenusuri lamaie 3 linguri orez sare, condimente Mod de Preparare: Copanelele se pun la fiert in apa cu sare impreuna cu ceapa intreaga si o bucata
10 Aug 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 180 g unt, 100 g zahar, 200 g nuca macinata, 1 plic de praf de copt, 200 g smantana, 2 linguri coniac, 1 lingurita de coaja de lamaie rasa. Pentru garnitura: 6 fructe de kiwi, 2 linguri zahar aroma de vanilie, 2 plicuri gelatina, coaja
dorohoinews.ro Ingrediente: 150 grame spanac crud 2 linguri ulei masline 200 grame branza Mozzarella rasa 2 legaturi ceapa verde 6 oua Sare Alte mirodenii Mod de Preparare: Incalziti cuptorul la 190 grade celsius. Ungeti cu ulei un vas de Yena. Intr-o tigaie
08 Aug 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 250 g branza de vaci 1 ou 2 linguri amidon sau faina 1 1/2 lingura gris vanilie sare Pentru tavalit: un cub de unt zahar pesmet scortisoara Mod de Preparare: Din ingredientele pentru papanasi framantam un aluat destul de omogen.
dorohoinews.ro Ingrediente: 1/2 kg carne de vita 300 g ciuperci 1 morcov 2 ardei 1 ceapa 500 ml suc de rosii verdeata cimbru sare piper Mod de preparare: Se pune ulei intr-un vas termorezistent, adaugam legumele(morcov+ardei+ceapa) tocate, condimentam.
dorohoinews.ro Ingrediente: oțet balsamic ulei de măsline sare piper jumătate de legatura de pătrunjel tocat mărunt 1 avocado copt 1 morcov mic și o țelină mică Mod de preparare: Se curăță de coaja avocado, se înlătură miezul și se taie
05 Aug 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: pentru blat: 8 albusuri 200 g zahar fin 50 g nuca de cocos 100 g mac 4 linguri faina 2 lingurite praf de copt putina sare Pentru crema: 8 galbenusuri 8 linguri zahar 1 plic praf budinca de vanilie 300 ml lapte 300 g unt Ne
dorohoinews.ro Ingrediente: 1,8-2 kg mere 350 g biscuiti populari (40 bucati) 350 g zahar 4 plicuri budinca de vanilie 650 ml apa 150 g stafide o sticluta esenta de rom 1/2 lingurita scortisoara un praf de sare Mod de preparare: Mai intai punem stafidele
dorohoinews.ro Ingrediente: 4 morcovi 2 portocale 2 fire menta 2 fire coriandru verde 50 g stafide albe 50 ml suc de portocala proaspat stors 1 linguriţa seminţe de cumin cateva picaturi ulei de susan presat la rece 2 linguri ulei de samburi de struguri presat
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg branza de vaci 5 oua 200 g zahar vanilie putina sare 100 g stafide inmuiate in rom 350 ml lichior de oua 1 plic praf budinca de vanilie putin praf de copt Mod de Preparare: Separam oualele. Batem galbenusurile cu zaharul
dorohoinews.ro Ingrediente: 175 g unt la temperatura camerei 70 g zahar brun 600 g prune rotunde 200 g zahar 1 plic zahar vanilat de Bourbon 3 oua 50 g migdale macinate 200 g faina 1 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 1 praf sare Mod
retete culinare de la 2781 la 2800 din 4604
<<<135136137138139140141142143144145>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web