Dorohoi News Logo

RETETE CULINARE:

dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg cartofi 300 g carne tocata 100 g cascaval 3 catei de usturoi nucsoara cimbru sare, piper 1 lingura pasta de rosii 50 ml vin alb 1 lingurita unt 2 oua pesmet si ulei pentru prajit Mod de Preparare: Cartofii se curata de
dorohoinews.ro Ingrediente: 3 oua 14 linguri apa 14 linguri ulei 14 linguri zahar 16 linguri faina 1 praf de copt Umplutura: 600 g branza de vaci 150 g zahar pudra 4 oua zahar vanilat 1 plic budinca de vanilie Mod de Preparare: Se bat ouale bine cu
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 kg cartofi 500 gr carne tocată 4 ouă 1 ceapă condimente smântână Mod de preparare: Se fierb cartofii în coajă, iar separat carnea se căleşte împreună cu o ceapă tăiată foarte fin. După ce se
dorohoinews.ro Ingrediente: 1 pachet de foietaj sos de rosii sunca presata 1 galbenus de ou cascaval oregano Mod de Preparare: Desfaceti aluatul si intindeti sos de rosii pe toata suprafata. Taieti aluatul in forma de triunghiuri, cu varful in centru si baza
dorohoinews.ro Ingrediente: 2 kg gogonele verzi, 2 kg ardei capia roşii, 1 kg morcovi subţiri, o legătură de frunze de ţelină, 1 l oţet, 1 kg zahăr, două linguri de sare grunjoasă neiodată. Mod de Preparare: se spală ardeii şi se curăţă de
dorohoinews.ro Ingrediente: 25 g cacao 75 g faina 2 g praf de copt 3 oua 500 g mascarpone un iaurt grecesc 200 g ciocolata 75 g + 75 g zahar 3 foi gelatina 1 plic zahar vanilat Montarea tortului: blat, crema ciocolata, blat, crema alba. Mod de Preparare:
24 Sep 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: Aluat: 600 gr faina 150 gr zahar pudra 250 gr unt 3 oua 1 praf de copt 1 lingurita coaja rasa de lamaie 1 plic zahar vanilat Umplutura: 1 kg de dovleac ras 200 g zahar 1 lingurita scortisoara 2 linguri ulei 1 galbenus pentru
dorohoinews.ro Ingrediente: 300 g foi de plăcintă 50 ml ulei 200 ml lapte Umplutură: 300 gr brânză dulce 10-12 prune mari şi coapte 150 gr zahăr 2 ouă vanilie Decor: 20 gr zahăr Mod de preparare: Foile de plăcintă se împart în
dorohoinews.ro Ingrediente: Pentru aluat: 100 gr unt (la temperatura camerei) 100 gr zahar 160 gr faina Pentru compozitie: 4 mere o lingurita de scortisoara 20 gr unt Mod de Preparare: Amestecati untul (la temperatura camerei) + zaharul + faina. Taiati
dorohoinews.ro Ingrediente Pentru blat 5 oua 150 g zahar 100 g faina 75 g nuci macinate inca 250 g zahar pentru caramel Pentru crema 500 ml lapte 4 galbenusuri 80 g faina 150 g zahar vanilie 1 pachet de unt Mod de preparare: Incepe sa prepari foile
dorohoinews.ro Ingrediente: 112 gr de faina 140 gr de zahar 500 ml lapte 125 g unt 4 galbenusuri 4 albusuri de ou coaja de la o lamaie un baton de vanilie Mod de Preparare: Se incalzeste laptele intr-o cratita impreuna cu batonul de vanilie, la foc mic timp
19 Sep 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: Sos Ragu: 700 gr carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita 2 catei de usturoi 1 lingura pasta de tomate o c anabulion de rosii 1 pahar vin alb sec 100 gr smantana oregano o foaie de dafin o crenguta de rozmarin Sos
dorohoinews.ro Ingrediente: un piept de pui, sau pulpe de pui 1 ceapa 1 morcov potrivit 1 radacina de patrunjel 1 bucatica de telina 100 gr de orez 200 ml de lapte 250 ml de smantana 2 galbenusuri de ou zeama de lamaie sare piper vegeta patrunjel Mod
17 Sep 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: nuci 700 g zahar 500 g miere 125 g 2 plicuri zahar vanilat 8 buc albusuri stafide 200 g 2 foi de napolitana Mod de Preparare: Albusurile se bat bine intr-un bol, se adauga zaharul, care se pune putin cate putin cu o lingurita. Se
dorohoinews.ro Ingrediente: 400 g ciuperci 200 g piept de pui 350 g smantana o ceapa potrivita 2 linguri rase de faina 2 catei de usturoi marar Mod de Preparare: Incingem in tigaie 2-3 linguri de ulei, adaugam ceapa taiata marunt, amestecam pana devine translucida,
dorohoinews.ro Ingrediente: 500 grame brânză grasă de vaci 100 grame zahăr 2 ouă 1 linguriţă rasă de bicarbonat 1 lingură zeamă de lămâie 1 plic zahăr vanilat 1 linguriţă coajă de lămâie rasă 1 vârf de cuţit de sare 200
14 Sep 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 5 cartofi fierti si curatati 500 g de carne tocata 2 catei usturoi 1 ceapa taiata fin 1 lingura de ulei masline o conserva rosii decojite cascaval razalit sare/piper 1/2 conserva ciuperci patrunjel Mod de Preparare: Intr-o tigaie
dorohoinews.ro Ingrediente: 400 g faina 40 g unt 1 ou 2 linguri zahar 6 g drojdie 200 ml apa sare Mod de Preparare: Toate aceste ingrediente se framanta la mana sau la masina, apoi se lasa la dospit cam 30-40 min. Ce sa dospit se mai framanta putin cu ulei
12 Sep 2016
dorohoinews.ro Ingrediente: 5 vinete mari 2 cepe 3 ardei grasi 250 ml ulei 250 ml suc de rosii (mai gros) o foaie de dafin piper boabe cateva bobite de coriandru (optional) sare dupa gust Mod de Preparare: Coacem vinetele, le curatam de coaja si le scurgem
dorohoinews.ro Ingrediente: pt blat: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 1/2 praf de copt pt crema: 4 galbenusuri, 150 g zahar, 3 linguri faina, 300 ml lapte, 200 g unt, 3 plicuri zahar vanilat, 3 linguri cappuccino pt bezeaua caramel 4 albusuri, 8
retete culinare de la 2741 la 2760 din 4604
<<<133134135136137138139140141142143>>>
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web